НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете прическата, която ви харесва и разберете тайната си!

Изберете прическата, която ви харесва и разберете тайната си!

0
Изберете прическата, която ви харесва и разберете тайната си!
Изберете прическата, която ви харесва и разберете тайната си!

Разбира се, прическата на много жени се променя доста често (поне веднъж в живота)… Въпреки това, психолозите казват, че всяка промяна на имиджа, включително и на прическата е знак за вътрешни промени. И няма как да не се съгласим с това!

Така че изберете картинката, която съответства на дължината на косата ви!

Изберете прическа и разберете каква тайна разкрива за вас... Невероятно!

1) Къса коса (прическа като “момче”)

Тази дама запазва младостта на душата си за цял живот. Тя бързо взима решения и е много мъдра. Роден лидер, но често самата тя отстъпва на втори план, тъй като смята, че основното нещо са семейството и децата. Творческа личност.

2) Дължина на косата покрива ушите, но не достига раменете

Това е прическата на истинската дама. Изискана, нежна, грижовна, това е просто жената-мечта за всеки мъж. Но не се ласкайте – тези дами практически не се поддават на влиянието на някой друг, дълбоко в себе си винаги знаят какво искат и почти винаги го получават. Те са очарователни и нежни, когато се усмихват и целият свят е готов да падне в краката им.

3) Дължина на косата до раменете или малко под раменете

Тази жена иска да защитава… Дамите с този вид прическа са много гъвкави и невероятно харизматични. От тях се усеща някаква неуловима енергия, толкова силна, че привлича хората като магнит. Хората са привлечени от такава жена и това е съвсем логично, защото тя е роден психолог.

Вижте още: Тест: Какво ли ще видите на тази картина? Научете повече за себе си! 

4) Дълга коса

Преди се е вярвало, че цялата сила на човека е заключена в косата му.  Жените с дълга коса са като малки магьосници… Често умеят да усещат много неща. Тези жени трябва да се доверят на интуицията си малко повече. Друго характерно качество на тези жени е честността, която понякога е в излишък, но всеки им прощава.