НАЧАЛО ЗДРАВЕ Нашите емоции влияят на здравето ни! Прочетете повече!

Нашите емоции влияят на здравето ни! Прочетете повече!

Нашите емоции влияят на здравето ни! Прочетете повече!
Нашите емоции влияят на здравето ни! Прочетете повече!

Според Грег Браден, автор на книгата “Теорията за рака”, нашите емоции са в състояние да променят ДНК-то и да излекуват различни заболявания, включително и рак.

Той твърди, че ракът е не само физически проблем, но и емоционален, и духовен проблем. Брадън вярва, че имаме способността да излекуваме рака само за 3 минути, променяйки начина си на мислене.

Тази теория е публикувана в списание “Природа” през 1996 г.

Многобройни проучвания показват, че нашите мисли и емоции са изключително важни в електромагнитното поле и техните вълни могат да достигнат 1 метър пред нас. Учените твърдят, че хората в бъдещето ще могат да генерират енергия, изразявана чрез мисли. Когато овладеете тази техника, можете да използвате емоциите си за лечение на заболявания и различни здравословни състояния.

Това се дължи на аудиовизуален продукт, записан в болница в Китай. Там лекарите успяват да намалят карциногенния тумор с 2,5 пъти само за 3 минути! В крайна сметка ултразвуковото сканиране потвърждава този процес.

Можем да създадем мощно електромагнитно поле, като се научим да контролираме нашите емоции. По този начин можем да контролираме всичко вътре в нас и около нас.

Вижте още: Ябълков оцет за лицето в рамките на 5 дни: Ще бъдете изумени!

Смята се, че нашите емоции и чувства са огледалото на нашата душа, показвайки всичко, което имаме вътре.

Много е важно да внимаваме какво мислим и говорим, защото ДНК-то абсорбира всичко. Ако искаме да изпитаме някои промени, нашето ДНК също трябва да се промени.

Ето защо, внимавайте и избягвайте негативните мисли и емоции, като се опитвате да мислите позитивно, колкото е възможно повече, защото положителните мисли и емоции могат да излекуват всяка болест или състояние!