НАЧАЛО ЗДРАВЕ Нашите емоции влияят на здравето ни! Прочетете повече!

Нашите емоции влияят на здравето ни! Прочетете повече!

0
Нашите емоции влияят на здравето ни! Прочетете повече!
Нашите емоции влияят на здравето ни! Прочетете повече!

Според Грег Браден, автор на книгата “Теорията за рака”, нашите емоции са в състояние да променят ДНК-то и да излекуват различни заболявания, включително и рак.

Той твърди, че ракът е не само физически проблем, но и емоционален, и духовен проблем. Брадън вярва, че имаме способността да излекуваме рака само за 3 минути, променяйки начина си на мислене.

Тази теория е публикувана в списание “Природа” през 1996 г.

Многобройни проучвания показват, че нашите мисли и емоции са изключително важни в електромагнитното поле и техните вълни могат да достигнат 1 метър пред нас. Учените твърдят, че хората в бъдещето ще могат да генерират енергия, изразявана чрез мисли. Когато овладеете тази техника, можете да използвате емоциите си за лечение на заболявания и различни здравословни състояния.

Това се дължи на аудиовизуален продукт, записан в болница в Китай. Там лекарите успяват да намалят карциногенния тумор с 2,5 пъти само за 3 минути! В крайна сметка ултразвуковото сканиране потвърждава този процес.

Можем да създадем мощно електромагнитно поле, като се научим да контролираме нашите емоции. По този начин можем да контролираме всичко вътре в нас и около нас.

Вижте още: Ябълков оцет за лицето в рамките на 5 дни: Ще бъдете изумени!

Смята се, че нашите емоции и чувства са огледалото на нашата душа, показвайки всичко, което имаме вътре.

Много е важно да внимаваме какво мислим и говорим, защото ДНК-то абсорбира всичко. Ако искаме да изпитаме някои промени, нашето ДНК също трябва да се промени.

Ето защо, внимавайте и избягвайте негативните мисли и емоции, като се опитвате да мислите позитивно, колкото е възможно повече, защото положителните мисли и емоции могат да излекуват всяка болест или състояние!