НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Положителната енергия у дома – как да я запазим?

Положителната енергия у дома – как да я запазим?

0
Положителната енергия у дома – как да я запазим
Положителната енергия у дома – как да я запазим

Положителната енергия – тя е важна част от ежедневието ни.

Случвало ли ви се е изведнъж да почувствате главоболие или зъбобол, дискомфорт в тялото или необяснимо безпокойство, тъга. Това може да се е случвало на работното място или у дома.

Странно, но сякаш всички симптоми се появяват изведнъж и също толкова бързо изчезват. Може би това се дължи на отрицателна енергия?

Проверете дали имате в къщата си отрицателна или положителна енергия, като използвате следните три метода.

  1. Сол, оцет и вода.

Напълнете чашата със сол, изсипете няколко капки оцет по края, за да се оформи кръг, след което добавете вода. Оставете тази смес на масата за един ден.

Ако след 24 часа установите, че във водата бълбукат мехурчета, появили са се петна или има пяна – време е да почистите къщата от отрицателна енергия.

  1. Цветя.

Поставете 10 бели карамфила и едно червен във ваза. След известно време вижте дали червеният карамфил е повехнал. Ако това е така – това е знак за наличието на отрицателна енергия.

Вижте още: Не пренебрегвайте интуицията си! Може би ще ви каже нещо важно!

Ако белите карамфили са повехнали, а червеният е добре, в къщата има положителна енергия. А ако всички цветя са свежи – не е нужно да се притеснявате.

За да подобрите енергията в дома ви, изхвърлете червения карамфил и оставете само белите – нека вкарат положителната енергия и пречистят атмосферата.

  1. Свещ

Енергията на къщата се подобрява, ако запалите свещ. Чрез нейния пламък изчезват всички обиди и гняв, които са се натрупали в къщата.