НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Вселената и нейните символи! Вижте какво ви очаква!

Вселената и нейните символи! Вижте какво ви очаква!

0
Вселената и нейните символи! Вижте какво ви очаква!
Вселената и нейните символи! Вижте какво ви очаква!

Вселената и нейните символи имат силата да ви донесат много положителна енергия.

Предлагаме ви следния тест, който ще опише настоящето ви, както и малко ще открехне вратата за онова, което ви очаква в бъдещето. Тези древни символи, принадлежали на различни култури и времена, са добри и светли. Носят в себе си късмет и просперитет! Дори гледането на тези символи може да подобри живота ви. Всичко, което трябва да направите е да изберете символа, който ви харесва най-много.

Готови ли сте? Ето и самите символи:

Това ви съветват древните символи! Кой от тях докосна душата ви?

Символ номер едно: Звезда

Време е да използвате ума си, за да изкарате вътрешните си страхове на повърхността. Ако искате да постигнете нещо, не се съмнявайте, че няма да го придобиете. Представете си, че вече го имате. Създайте картина на това, което искате. Дайте ѝ енергия и жизненост. Помислете за всички детайли, постарайте се да видите картината възможно най-ярко. Мисълта има сила, която може да материализира, а когато сте успяли напълно да оформите своята картина, тя ще се превърне в независима жива единица, която ще намери възможност да се превърне в реалност.

АКо ви е трудно да си представите това, което желаете, може да го нарисувате, след което да го поставите на видно място. Използвайте всеки удобен и достъпен начин, чрез който може да визуализирате и копнежът ви непременно ще се изпълни!

Запомнете, че не трябва да се привързвате твърде силно към нищо, в противен случай мечтата ви трудно ще се превърне в реалност. Приемете този метод като игра и не забравяйте да благодарите на съдбата за всичко, което получавате.

Символ номер 2: Трансформация

Външните сили са много важни за вас. Може би в момента се случват много по-важни събития, отколкото може да си представяте, но бъдете напълно спокойно за развоя на вашата ситуация. Много скоро всичко ще се изясни от само себе си и всеки, който е замесен в ситуацията ще излезе от нея удовлетворен. Вие сте пред кръстопът. Вземете своя избор спрямо това, което вътрешният ви глас ви нашепва. Не се асоциирайте със стари системи на убеждения, отхвърлете всички ограничения.

Вижте още: Научете повече за женския характер! Точност на теста – 100%!

Не забравяйте, че самата Вселена ви подкрепя. Сега е перфектния момент за промяна към по-добро. Можете да постигнете голям успех, просто се движете напред. Пътят пред вас е безкраен. В центъра на знака е безкрайността на Вселената. И днес имате достъп до нея. Просто предприемете стъпки в правилната посока.

Символ номер 3: Благодарност

Вселената е Жив организъм. Ако сте поискали нещо и сте го получили, не забравяйте за благодарността. За да ви бъде помогнато, е било положено усилие – може би стотици ангели и светли духове са работили за осъществяването на вашата мечта. Запомнете, че липсата на благодарност заключва вашия източник на изобилие. Искрената признателност, от друга страна, предизвиква Вселената да има желание да работи във вашата полза.
Не забравяйте също така да благодарите на самия вас за всичко, което правите за себе си и за другите. Благодарността не винаги може да се изрази с думи, но със сигурност трябва да получите награда за труда си.

В противен случай, ще изгубите интерес в дейностите си и ще изпаднете в апатия. Опитайте се да поддържате баланс – да уважавате  както себе си, така и другите.

Символ номер 4: Мечта

Сега е подходящите момент да вдъхнете живот в мечтите си. Огледайте се и се запитайте: „Живея ли по начина, по който искам и си представям?” Ако отговорът е не, то тогава се постарайте да направите позитивни и креативни промени. Помолете Вселената да ви даде нова насока и да бъдете отворени към нови и свежи идеи. Природата често ни вдъхновява, така че се разходете в парка, седнете в  някоя градина.

Помислете си за добри и хубави неща и позволете на мислите ви да се реят свободно. Божествените сили искат да ви насочат в нова посока. Вслушайте се във вътрешните си пориви и помолете за помощ от други измерения. Позволете на Духа да ви води и защитава. Вие ще сте вдъхновение за много хора. Но запомнете, че не може да лишавате дадена личност от свободата ѝ да взима самостоятелни решения.

Символ номер 5: Магия

Магията е онази, която ни помага да изживеем мечтата си. Това е искрица възможност – възможността за чудо, която идва от сърцето. Погледнете всички невероятни неща, които ви заобикалят в ежедневието. Вие сте под влиянието на вълшебни сили, може да използвате свръхестествени сили за вашето добруване и това на хората около вас. Запомнете, че най-голямата магия и чудо е вашия живот и живота на вашите любими хора.

Наслаждавайте се на даровете на Вселената и бъдете благодарни за всичко, което сте получили. Нека тази магия донесе мир на душата ви и отвори нови възможности. Очистете се от всеки страх. Вселената живее според своите закони… Всичко, което се случва в света не е случайност, ние всички сме част от нещо по-голямо.