НАЧАЛО ЗДРАВЕ Алкалната вода убива рака, премахва токсините и дава дълголетие!

Алкалната вода убива рака, премахва токсините и дава дълголетие!

0
Алкалната вода убива рака, премахва токсините и дава дълголетие!
Алкалната вода убива рака, премахва токсините и дава дълголетие!

Алкалната вода може да бъде много полезна за вашето здраве! Прочетете повече в статията!

Работоспособността на вашия организъм зависи до голяма степен от киселинно-алкалния баланс. Нерационалното хранене с високо съдържание на киселини води до окисляване на тялото и нарушава нормалното функциониране на вътрешните органи. За да възобновите оптималното ниво на рН, се препоръчва от време на време, да добавяте към вашата диета алкална вода, и ето защо…

Алкална вода

Не е тайна, че за оптималната работа на организма и за достатъчното му овлажняване, трябва да пиете поне 2 литра вода на ден. Съвременният ритъм на живот, заседналия начин на работа и неграмотното използване на храните изместват баланса на тялото към по-висока киселинност. Това предизвиква проблеми с храносмилането, провокира хронични заболявания, изтощава организма, увеличава теглото на тялото и води до различни други заболявания. За алкализирането на тялото е важно да пиете вода правилно и да добавите към хранителния си режим високо съдържание на алкална вода. Алкалната вода убива рака, детоксикира и дава дълголетие! Ето как можете да го направите…

Ползата от алкална вода

Освен факта, че тази вода помага да нормализирате киселинно-алкалното равновесие на организма, тя има редица важни ползи за здравето на човека.

Използването на алкална вода е отлична превенция срещу заболяванията на храносмилателната система. Тя помага да се предотвратят много хронични заболявания, включително онкологични патологии.

Алкалната вода предотвратява натрупването на свободни радикали в организма, като по този начин елиминира токсините.

Превантивната употреба на алкална вода нормализира рН на кръвта и кръвообращението.

Водата с високо съдържание на алкали овлажнява всяка клетка на тялото, като по този начин предотвратява процеса на преждевременно стареене.

Алкалната вода се получава чрез комплексна филтрация и е доста скъпа. За щастие, има няколко домашни рецепти, които могат да се използват за получаване на полезна алкална вода у дома на практика без финансова загуба.

Рецепта №1

Изсипете 1 литър чиста вода в съд с капак. След това добавете 1 лимон, нарязан на 8 части и 1 ч. л. хималайска сол. Затворете капака плътно и оставете да престои 12 часа при стайна температура. Изпийте 3 чаши от тази вода на следващата сутрин преди закуска.

Рецепта №2

Тази рецепта за приготвяне на алкална вода се основава на полезните свойства на содата за хляб. Добавете 1 ч.л. сода в чаша вода и изпийте. Много е полезно!

Вижте още: Този еликсир-чудо ще ви отърве от поне 10 заболявания!

Рецепта №3

Този метод за приготвяне на алкална вода е много прост. Той се основава на това, че водата трябва да се вари в продължение на 5 минути. По такъв начин вие повишавате рН на водата от 7,2 на 8,4. Най-добре е преварената вода да се съхранява в затворен съд и да се консумира охладена.

Използвайте водата умерено, само 5 мл течност на килограм телесно тегло. Ако режима ви е от хранителни продукти, богати на алкали, се консултирайте с Вашия лекар, преди да започнете да пиете алкална вода.