НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Вълшебните свойства на ориза за привличане на богатство!

Вълшебните свойства на ориза за привличане на богатство!

Вълшебните свойства на ориза за привличане на богатство!
Вълшебните свойства на ориза за привличане на богатство!

На изток на ориза приписват божествен произход. Има много символични значения:

  • Изобилие.
  • Плодородие.
  • Щастие.
  • Слънчева енергия.
  • Безсмъртие и много повече.

От Индия при нас идва традицията да се поръсват младоженците с ориз, пожелавайки им щастие и нови придобивки в семейството.

Оризът също е начин да се успокоят злите духове, така че да не навредят на младото семейство.

Жителите на остров Бали, свързват ориза с божественото блаженство, а зърната принасят в качеството на жертва в Свещената гора.

Оризът във Фън-Шуй

Специалистите на Фън-Шуй виждат в ориза раждането на енергия. Стъблата ориз помагат да се събере богата реколта. Белият ориз е пряко свързан с богатството и привлича сребърни монети.

Всеки познава бога на щастието и просперитета – Дайкоку е изобразен като старец с боб, торба с ориз и плъх. Оризът излиза от торбата, давайки на всички богатство. Старецът удря чук, а на земята любовта и щастието растат.

Оризът и магическите обреди

Изобилие и разцвет

Оризът традиционно е надарен с магически свойства. Той е синоним на богатство и финансово благоденствие. Смята се, че той е в състояние да привлече пари. Искате ли да подобрите финансовото си положение? Оризът ще ви помогне в това.

На вашето внимание представяме ритуал за привличане на пари. Резултатът няма да отнеме много време. Трябва само да изпълните инструкциите и да извършите правилно всички действия:

Подгответе дълбока тава. Поставете ориза там. Важно е, той да запълва 2/3 от тавата. Поставете я в коридора, след като сте определили мястото до входната врата. Всеки ден, пресичайки прага на къщата, добавяйте по едно малко нещо, което имате в чантата си.

Монетите трябва добре да се смесят с ориза.

За да подобрите ефекта, е необходимо да повтаряте тези фрази: “Моят доход се увеличава всеки ден” или “Парите ме харесват много”. Това улеснява по-доброто прехвърляне на енергия от ориза към монетите.

Продължете процедурата точно 27 дни.

На сутринта на 28-ия ден извадете монетите от ориза.

Вижте още: Подстригването на косата предопределя съдбата ви

Не пазете всички пари за себе си. 1/10 част трябва да се разпредели на нуждаещите се, а с останалите пари купете нещо необходимо за дома или домакинството.

Също така се препоръчва да поставите малко количество ориз в портфейла си и на местата, където се съхраняват пари, например в джоб или в сейф. Смята се, че това ще привлече богатство и финансова стабилност.

Много е важно да можете правилно да управлявате парите си и да правите покупки, които сте планирали предварително. Необходимо е да определите цели и да се опитате да ги постигнете. За да направите това лесно и спокойно ще ви помогнете правилното отношение към паричния поток.