НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Вълшебните свойства на ориза за привличане на богатство!

Вълшебните свойства на ориза за привличане на богатство!

0
Вълшебните свойства на ориза за привличане на богатство!
Вълшебните свойства на ориза за привличане на богатство!

На изток на ориза приписват божествен произход. Има много символични значения:

  • Изобилие.
  • Плодородие.
  • Щастие.
  • Слънчева енергия.
  • Безсмъртие и много повече.

От Индия при нас идва традицията да се поръсват младоженците с ориз, пожелавайки им щастие и нови придобивки в семейството.

Оризът също е начин да се успокоят злите духове, така че да не навредят на младото семейство.

Жителите на остров Бали, свързват ориза с божественото блаженство, а зърната принасят в качеството на жертва в Свещената гора.

Оризът във Фън-Шуй

Специалистите на Фън-Шуй виждат в ориза раждането на енергия. Стъблата ориз помагат да се събере богата реколта. Белият ориз е пряко свързан с богатството и привлича сребърни монети.

Всеки познава бога на щастието и просперитета – Дайкоку е изобразен като старец с боб, торба с ориз и плъх. Оризът излиза от торбата, давайки на всички богатство. Старецът удря чук, а на земята любовта и щастието растат.

Оризът и магическите обреди

Изобилие и разцвет

Оризът традиционно е надарен с магически свойства. Той е синоним на богатство и финансово благоденствие. Смята се, че той е в състояние да привлече пари. Искате ли да подобрите финансовото си положение? Оризът ще ви помогне в това.

На вашето внимание представяме ритуал за привличане на пари. Резултатът няма да отнеме много време. Трябва само да изпълните инструкциите и да извършите правилно всички действия:

Подгответе дълбока тава. Поставете ориза там. Важно е, той да запълва 2/3 от тавата. Поставете я в коридора, след като сте определили мястото до входната врата. Всеки ден, пресичайки прага на къщата, добавяйте по едно малко нещо, което имате в чантата си.

Монетите трябва добре да се смесят с ориза.

За да подобрите ефекта, е необходимо да повтаряте тези фрази: “Моят доход се увеличава всеки ден” или “Парите ме харесват много”. Това улеснява по-доброто прехвърляне на енергия от ориза към монетите.

Продължете процедурата точно 27 дни.

На сутринта на 28-ия ден извадете монетите от ориза.

Вижте още: Подстригването на косата предопределя съдбата ви

Не пазете всички пари за себе си. 1/10 част трябва да се разпредели на нуждаещите се, а с останалите пари купете нещо необходимо за дома или домакинството.

Също така се препоръчва да поставите малко количество ориз в портфейла си и на местата, където се съхраняват пари, например в джоб или в сейф. Смята се, че това ще привлече богатство и финансова стабилност.

Много е важно да можете правилно да управлявате парите си и да правите покупки, които сте планирали предварително. Необходимо е да определите цели и да се опитате да ги постигнете. За да направите това лесно и спокойно ще ви помогнете правилното отношение към паричния поток.