НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Мъжете с най-труден характер според зодиакалния знак!

Мъжете с най-труден характер според зодиакалния знак!

Мъжете с най-труден характер според зодиакалния знак!
Мъжете с най-труден характер според зодиакалния знак!

Много е трудно да се изградят романтични и семейни отношения именно с мъжете от тези 3 зодиакални знака. Те имат непоносим характер и се опитват да ги развалят по всякакъв възможен начин. Бъдете внимателни. Представителите на тези зодиакални знаци са най-трудните.

Няма идеални мъже и няма знаци от Зодиака, които да дадат на притежателя си само положителни характеристики. И все пак, астролозите са забелязали, че някои представители на зодиакалния кръг имат определен модел, който позволява да се назоват най-трудните знаци от Зодиака сред мъжете.

С тях да се изградят успешни романтични, любовни и семейни отношения е изключително трудно.

Четвърто място

Последното място в класацията на най-трудните знаци в Зодиака е заето от мъжете Дева. Девите имат много качества – крайности. Извънредните им умствени способности граничат със самодоволство, самокритика – с комплекс на малоценност, вярност – с патологична ревност, толерантност – с крайна степен на възмущение. С такъв партньор по принцип би било непоносимо да се живее, ако не е неговия прагматизъм и способността му да изглажда острите ръбове в  критични ситуации. Прагматизмът на Девата винаги е тясно свързан с педантичността.

Най-сложната връзка в брак се преживява от двойки, в които и двата знака са Дева. Като майстори на аналитичните изследвания, те са способни да се карат помежду си с неоспорими аргументи във всичко, с всякакви претенции и обвинения. Основното нещо е, че двете деви ще имат право, но  първа ще отстъпи жената, тъй като мъжът Дева е упорит моралист. Освен това той е прекалено чувствителен към всякакви съмнения относно партньорите и съвместимостта с тях, което прави този знак лидер сред ергените. Освен това вътрешните противоречия, самоограниченията и уединението водят до факта, че мъжете Дева заемат първото място в редиците на безсилните хора.

Само жените със знаци Козирог, Рак, Скорпион и Телец ще могат да издържат на неспокойния характер на мъжките Деви. Но със Стрелеца и Овена бракът им е обречен на солидни изпитания и семейни битки.

Трето място

Трети по непоносимост в характера са мъжете Козирог. На първо място, изключително трудно е да се изградят отношения с женомразци. А подобна репутация се е утвърдила вече за много мъже от знака Козирог. Разбира се, те създават семейства, но заемат ролята на пазач или тиранин. За съпруги Козирозите избират онези жени, с които те ще имат най-голяма полза (включително материална) и най-малко проблеми. Те не са готови да пожертват утехата си. Козирозите са алчни за комплименти и похвали, но когато става въпрос за критикуване, те са първи. Самите те не търпят критика и носят своята гордост – като най-голяма ценност предават на собственото си значение  силно вътрешно самоуважение и благородство.

Има и мъже Козирог, които  са много чувствителни. Те могат до сълзи да се разчувстват след като са гледали Титаник, но няма да мигнат, когато жената рони сълзи от възмущение в някой ъгъл. Понякога и самите козирози страдат от своята немощ и мания за величие, но едва тогава разбират, че жънат плодовете на своята непоносима природа. За съжаление обаче това рядко ги учи на нещо.

Допустима връзка Козирогът може да създаде със Скорпион, но по някакъв начин той може да свикне и с Дева или Телец. Нищо добро не може да излезе от съюза с Рак или Близнаци.

Второ място

“Среброто” в списъка на най-трудните знаци от Зодиака отива при мъжа Водолей. В бракa той рядко влиза с голямо желание, а в последствие живее и страда… и тормози жена си. В семейството  не само заема позицията на лидер, но и управлява връзката до деспотизъм. И специална причина за това няма. Ако не съществува, тя ще се появи. Водолеите са известни като големи визионери и изобретатели, обичат да шпионират, да организират детективски разследвания и правят заключение, което често не е сравнимо с действителността.

Не е изненадващо, че сред Водолеите е най-високият процент на разводите. Водолеят най-напред ще доведе партньора си до нервно изтощение, а след това ще се разведе, твърдейки, че семейството му го е поробило, че вече няма сили да преживява нараняване на чувствената си природа и фината си душа. Разбира се, за Водолеите е много по-удобно да живеят в своя измислен свят, откъснати от всичко, което е светско, но когато разберат, че има начин да уредят живота си, те са готови да се откажат от своите деспотични принципи. Това обаче не трае дълго.

За да накарате един Водолей да излезе от света на илюзиите и да утеши своето безполезно самолюбие, трябва да има връзка с Близнаци, Стрелец, Лъв, Везни или Риби. Водолеят няма да може да намери общ език с жената Телец и Скорпион.

Вижте още: Лошите навици на всеки, според зодията

Първо място

Палмата на първенството е заслужено спечелена от мъжете Рак, а не от Скорпионите, в което много хора погрешно вярват. Разбира се, мъжкият Скорпион не е подарък, но по-тежкият от водните знаци е Ракът. На пръв поглед изглежда, че Раците са най-семейните, почтени и верни партньори. Може би е така, ако се роди жена под техния знак. Но мъжете Рак, които се подчиняват на звездите, категорично не желаят да поемат отговорността за семейството и да бъдат тази “стена”, зад която съпругата е “зад съпруга”. Раците не знаят как да преодолеят трудностите, така че още в детството се научават да прехвърлят отговорността към другите. Това са най-големите кокошкари и мамини синчета. Те се нуждаят вечно от бавачки и се страхуват да напуснат зоната си на комфорт, в която са се свили като черупка.

За най-високата си позиция в класацията на мъжете Рак допринасят тяхната склонност към неразумна ревност и нездравите чувства за собственост. Разбира се, мъжете Рак са обвинявани в деспотизъм, като Водолеите или Козирозите, но не е известно кое за жените е по-добре – да живеят като в армията, или да бъдат завинаги и коня, и бика, и баба, и мъж. Ако мъжът-Рак свърже живота си със силния дух и характер на жена си, то той се превръща не само в безволев човек, но започва да пие. Пасивността му се влошава и семейният му живот се срива.

При правилен подход отношенията с мъжа Рак могат да се получат с редица знаци от зодиака, но със сложния Рак може да издържат само Девата, Скорпиона, Рибите и Везните.