НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Мъжът разбрал, че жена му му изневерява. Ето какво е направил!

Мъжът разбрал, че жена му му изневерява. Ето какво е направил!

Мъжът разбрал, че жена му му изневерява. Ето какво е направил!
Мъжът разбрал, че жена му му изневерява. Ето какво е направил!

Попаднахме на писмо на един мъж, който е разбрал, че жена му му е изневерила. Вижте какво е решил да направи! Определено ще се изненадате!

Някои неща са лесни за говорене, но трудни за изпълнение. Мислили ли сте някога какво бихте направили, ако разберете, че вашият съпруг /съпруга/ или партньор ви изневерява? Въпреки че това не е забавна тема, която да обсъждате и да казвате “какво ще стане, ако …”. Но най-вероятно сте помислили за това и имате резервен план. Можете просто да станете и да си тръгнете, или да се ядосате и да искате да отмъстите на другата половина. Но често идеалният ви план не работи и се оказва нещо съвсем различно.

Един мъж направил нещо уникално, когато открил, че жена му му е изневерила. Той написал писмо на любовника ѝ, ето какво пишело в него…

“Мъжът, който спи с жена ми. Вие напълно разбирате кой сте. Да, знам. Не, не се сърдя, просто искам да попитам нещо. В края на краищата вие спите с жена ми.

1) Моля, спрете да докосвате задната част на колата, винилът се износва твърде бързо.

2) Давате ми възможност да ходя по-често на риболов, но моля ви, спрете да пиете от моята бира. Добре е, че се грижите за себе си, когато дойдете в нашия дом (Господ знае колко пия, за да съм привлекателен), но моля, оставете няколко кенчета за мен, аз все още прекарвам повече време в тази къща.

3) Ако свършите и последното кенче бира, бъдете достатъчно любезен да купите още или да оставите пари, аз ще купя сам.

4) Моля, изхвърлете ролката, когато тоалетна хартия свърши. С това може да се справи и моя 5-годишен син. Хартията е в нашия шкаф под мивката.

5) По време на изневярата, моля, носете нещо еднократно. Кошът за дрехи вдясно е моя. И бързо се напълва и тъй като жена ми не пере нещата ми, трябва да го правя сам.

6) Моля, не казвайте на децата ми, че сте чичо им, те са малки, но не са умствено изоставени.

7) Моля, включвайте отоплението под леглото. Това шибано нещо изгаря петата ми точка. Въпреки че знам, че жена ми го харесва.

8) Когато тя пита “с тези панталони пълна ли изглеждам” – да речем вие ще отговорите “не”. Може да си мислите, че ако кажете “да”, тя ще започне да яде по-малко сладолед, но грешите. В този случай тя просто отива до магазина и купува панталони по-голям размер. Но нейните мазнини няма къде да отидат.

9) Спрете да ядете печени неща. Браунито, което сте яли, майка ми го направи за рождения ден! Жена ми не се е появявала в кухнята дълго време и ако се задържи да сготви нещо, то определено няма да го сподели!

Вижте още: 16 правила на етикета, които нарушавате със сигурност всеки ден!

10) Опитайте се да не правите това на стола ми. Понякога играя различни игри с децата или правя домашни работи. Но поради теглото ви, вече трябва да сядам на моя стол с повишено внимание.

И накрая, искам да ви благодаря, че я поканихте на вечеря на Свети Валентин. Ако беше гладна, щях да поръчам храна. И така мога да пестя пари за филми. Надявам се, че ще можете да изпълнявате моите прости искания, а когато се разведем, ще я напусна и ще ви я предам, за да не се чувствате неудобно.

P.S. Аз ще взема децата на 3 април на Great Wolf Lodge (хотелска мрежа с водна атракция) за 4 дни, имам бутилка водка в хладилника, за да разберете, че бирата вече не помага.”

Да, мъжът е добре! Той се e изразил толкова ясно по такъв творчески начин. Така че е интересно, дали вече са се развели или не?