НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО 3 коктейла, които съдържат много калории, a постоянно ги пием

3 коктейла, които съдържат много калории, a постоянно ги пием

0
3 коктейла, които съдържат много калории, a постоянно ги пием
3 коктейла, които съдържат много калории, a постоянно ги пием

Кой не харесва коктейлите? Лято, слънце, плаж, море…и няколко коктейла. Какво по-хубаво от това? Да, но дамите невинаги могат да си позволят това удоволствие, особено когато са на диета. Не е тайна, че именно коктейлите и алкохолните напитки съдържат много калории.

А, на сутринта имате най-лошия махмурлук и се кълнете, че никога няма да докоснете коктейл … до следващия ден.

Въпреки това, 3 от тях се отличават по броя на калориите в тях. Но, сякаш по някакво неписано правило, постоянно ги поръчваме и пием.

Кои 3 коктейла са най-богати на калории, тоест въглехидрати и захари?

Пина Колада

Невероятните 644 калории се крият във вкусния аромат на кокосов орех и ананас. А, 90 грама въглехидрати, които съдържа, би трябвало да са достатъчна причина, за да не се поддавате и да не поръчвате Пина Колада.

Умножете тези калории по 2 или 3, колкото пиете редовно и ви е ясно, че няма полза да гладувате с дни, ако консумирате този коктейл.

Маргарита

Сладо-киселото ледено удовлетворение не изглежда особено като заплаха, но една маргарита средно съдържа около 740 калории и 56 грама въглехидрати. Вместо този захарен коктейл, си поръчайте бяла текила с лед и малко лимети.

Вижте още: 12 стайни растения, които могат да оцелеят дори в най-тъмния ъгъл

Лонг Айлънд

С невероятните си 780 калории (повече от едно нормално хранене) и 44 грама въглехидрати, Лонг Айлънд се нарежда в списъка на най-калоричните коктейли.