НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО В този хотел една нощувка струва 15 000 долара! Вижте защо!

В този хотел една нощувка струва 15 000 долара! Вижте защо!

0
В този хотел една нощувка струва 15 000 долара! Вижте защо!
В този хотел една нощувка струва 15 000 долара! Вижте защо!

Този хотел ще ви удиви заради мястото, на което се намира! Разберете повече в статията!

Всяко желание може да се превърне в реалност, необходимо е само силно да го желаете. Така например, за тези, които отдавна си мечтаят да живеят под вода, една мечта може да се сбъдне мигновено.

На остров Фиджи от 2011 г. има хотел, който кани всички желаещи. Най-важното е, че той се намира под водата и това не е шега! Хотелът се намира на 15 метра дълбочина. В него има стаи, шикозни легла и дори кралски стаи. Е, стана ли ви интересно да узнаете що за чудо е това място? Тогава, нека отидем заедно в прекрасния и загадъчен замък на Посейдон, където рибите плуват и можете да ги видите зад дебело стъкло.

Кабините са много интересно разположени – като капсули. Това помага на хотела да изглежда както шикозно, така и да се погрижи за безопасността на всички гости.  Между другото, първите 1000 туристи, решили да живеят в този хотел, могат да се похвалят, че имената им са гравирани на огромни стени, които стоят близо до хотела на брега на морето и на дълбочина.

Верига от мини-хотели

Гостуващите в хотела имат 100% сигурност. Тук всичко е направено от специален материал, който подобно на истински завеси, закрива това, което се случва вътре в капсулата.

Нивото на налягане се контролира от системата за безопасност. Гостите нямат главоболие и температурни промени.

Има двойни легла, библиотека и високоскоростен Wi-Fi интернет. Освен това всяка стая е оборудвана с огромен телевизор, музикален център, минибар, джакузи и СПА душ.

Вижте още: Все още нямате котка? Определено трябва да прочетете това!

Приблизително 15 000 долара струва една нощ в подводния хотел. Скъпо е, но казват, че си заслужава.

Съгласете се, че това е някакъв рай. Между другото, тук има параклис, така че хората да могат да се венчаят, ако изведнъж силно го пожелаят. С една дума, прекрасно място да се отпуснете!

Споделете това с всеки, който все още се чуди кой хотел да избере за почивка!