НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете чаша и ще разкрием магическите ви способности!

Изберете чаша и ще разкрием магическите ви способности!

0
Изберете чаша и ще разкрием магическите ви способности!
Изберете чаша и ще разкрием магическите ви способности!

Вълшебна чаша – магически инструмент, който всяка вещица, уважаваща себе си, трябва да има. Коя от тези чаши ще изберете вие?

Нека вашият дух да избере чашата, от която сте най-силно привлечени. Ако позволите психически да достигнете до някоя от 6 чаши по-долу, можете да научите много за вашите магически способности!

Изберете една от тези 6 магически чаши и ние ще разкрием вашите магически способности!

Всяка магическа чаша символизира определени способности и съдба.

1) Чашата на лечителя

Тази чаша носи дара на изцелението. Скъпите перли дават на собственика си невероятна способност да разбира тайните на всички отрови и лекарства.

Ако ви е привлякла тази чаша, то разгледайте по-внимателно различните лечебни практики. Ще изпълните съдбата си да лекувате хората!

2) Чашата на магьосника

На вас ви е харесала египетската чаша, украсена със загадъчни йероглифи, което означава, че вашия дисциплиниран ум е в състояние да разбере и най-малките тънкости на магията. Вашата магическа сила се проявява в управлението на хаоса.

Ще постигнете много в живота, ако започнете да практикувате изкуството на церемониалната магия. Магическите ритуали ще ви помогнат да научите скритите тайни на Вселената!

3) Чашата на Теургиста

Чашата приближава своя собственик до Бога. И трите божествени аспекта се обединяват в един, разкривайки смисъла на вашата свещена съдба. Молитвите към Бога ще ви позволят да бъдете една цялостна личност и да постигнете съвършенство във всичко!

4) Чашата на Елементалиста

Чашата е украсена с цветя и символи на четирите елемента и дава на своя собственик способност да контролира четирите стихии. Опитайте се да усетите елемента, с който имате най-голямото родство. След като укрепите връзката си с него, ще можете да узнавате големите тайни на живота.

5) Чашата на медиума

Тази чаша дава на собственика си дар да вижда и възприема повече, отколкото вижда окото на обикновения човек. Определено можете да видите това, което е скрито за другите!

Като посредник между духовете и хората, вие сте способни да предавате духовни послания и да обединявате двете страни. Много хора се нуждаят от вашия дар!

Вижте още: Чадърът може да разкрие вашата същност! Вижте как!

6) Чашата на истинската вещица

Чашата дава на човека силата на природата, която ви позволява да извършвате истински чудеса. Въртящите спирали на чашата показват вашата специална връзка с Майката Земя.

Прекарвайки времето си в природата, вие се обръщате към древните сили на планетата. Ако укрепите връзката си с тях, ще можете да знаете всичко, което остава тайна за повечето хора.

Най-накрая разбрахте какво привлича душата ви! Какво мислите за вашите магически способности? Споделете статията с приятелите си!