НАЧАЛО ЗДРАВЕ Напитка от народната медицина изгаря 18 кг за 1 месец!

Напитка от народната медицина изгаря 18 кг за 1 месец!

Напитка от народната медицина изгаря 18 кг за 1 месец!
Напитка от народната медицина изгаря 18 кг за 1 месец!

От древни времена природата е основният източник на медицина за хората. В нея можем да намерим всички свойства и хранителни вещества, необходими за лечение на много болести.

Ето защо мнозина решават да оставят традиционната медицина настрана и да започнат използването на продукти от натуралната медицина. Най-голямото ѝ предимство е, че не причинява щети и не е скъпа, както обикновената.

Натуралната напитка, използвана за лечение на много болести, се приготвя с лимон и киви. Тази мощна смес помага да предотвратите грипа, да изчистите тялото и да се отървете от натрупването на мазнини. Ето защо много хора по света решават да я включат в диетата си. Ако искате да я направите, ще ви покажем как да я подготвите.

Пийте лимон и чия, за да изгорите натрупаните мазнини!

Сама по себе си, всяка от тези съставки е много добра и полезна. Но когато ги смесите в напитка, резултатът е изненадващ. Най-добрата част от всичко е, че съставките са много евтини и лесно достъпни. Ето защо можете да я приготвите, когато искате.

От какво се нуждаете:

Лимонов сок (от 1 брой лимон).

Семена чая (1 супена лъжица).

Мед (1 супена лъжица).

Вода (1 ½ чаша).

Подготовка и употреба:

Първо, трябва да накиснете семената от чиа за поне 1 час. Когато те набъбнат, ще изглеждат като гранули гел заради влакната, които съдържат. След това ги разбъркайте с количеството вода, посочено по-горе, и с лимоновия сок. Накрая поставете всички съставки в блендер и ги разбъркайте много добре.

Този вкусен сок трябва да се консумира всеки ден на сутринта. По този начин ще ускорите метаболизма си и бързо ще отслабнете.

Лимон

  • Той съдържа много витамини (В, С и Р) в допълнение към минералите като калий, фосфор, флуор, натрий, магнезий, желязо и калций.
  • Той е мощно почистващо средство за тялото.
  • Има много малко калории (29 калории на всеки 100 грама сок).
  • Богат е на фибри, което ви помага да отстраните токсините от тялото.

Вижте още: Отървете се от високото кръвно налягане с тази рецепта!

Чиа

  • Тя е мощен естествен антиоксидант.
  • Съдържа голямо количество мастни киселини, както и фибри, калций, протеини и омега-3.
  • Дава чувство на ситост в стомаха.
  • Намалява нивото на захар в кръвта.

Въпреки че тази напитка е изключително ефективна за отслабване, е необходимо тя да бъде съпроводена с балансирана диета и физически упражнения. Ако го направите, ще получите огромни резултати за по-малко време, отколкото можете да си представите.

Не забравяйте да споделите тази статия в социалните мрежи.