НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ На 60 години са и имат дете! Но се случило нещо след...

На 60 години са и имат дете! Но се случило нещо след раждането му!

На 60 години са и имат дете! Но се случило нещо след раждането му!
На 60 години са и имат дете! Но се случило нещо след раждането му!

Тази двойка успяла да зачене дете на 60-годишна възраст. Въпреки това, след появата на бебето, бащата не можел да се примири и напуснал семейството. Защо новият баща не приел дългоочакваното бебе?

Това, което се случили в това семейство, възмутило потребителите в социалните мрежи. Майките по целия свят негодували!

Атифа Лияджич от 20 години мислила, че е безплодна. Тя и нейният съпруг Сериф Нокиа не губели надежда и не се отказвали да се опитват да заченат дете. Но в напреднала възраст, мъжът вече свикнал да е бездетен и бил готов да прекара остатъка от живота си само със съпругата си.

На Атифа ѝ било по-трудно да го приеме. До 60-годишна възраст тя следвала препоръките на лекарите за лечение на безплодието. Както казва самата жена, това е въпрос на навик, а не желание да забременеете. Когато лекарят съобщава, че Атифа ще стане майка, тя се учудила.

Жената казва, че благодари на Бога за възможността да стане майка. Знаела, че ще се изправи пред трудности, но не съжалявала, че ѝ се е случило.

Съпругът обаче не бил във възторг. Страхувал се, че жена му няма да оцелее поради грижите на детето, които изисквали много сила и здраве. Детето нямало място в живота им. Да, помислил си това той, но останал грижовен съпруг до раждането. Подкрепял жена си и се грижил за нея.

Бебето Алина се родила. Но таткото не можел да понесе първото изпитание. Новороденото често плачело и Сериф напуснал семейството, защото не можел да свикне с него.

Мъжът обяснява поведението си с факта, че на 68-годишна възраст се нуждае от мир, спокойствие и почивка. Докато съпругата му мечтаела толкова дълго за детето. Той бил сигурен, че Атифа е щастлива.

Вижте още: Правилно отделяне на сина от майката! Трябва да прочетете това!

Но защо детето няма да носи името му, бащата не каза. Жената била в ужасна ситуация: без работа, пари, и съпруг, с дете на ръце.

Но сега детето е за това, за което живее. Алина била безкраен източник на сила и позитивизъм за Атифа. Тя е уверена, че всичко ще бъде наред.