НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Дървото на желанията: изберете плод и научете какво ви очаква!

Дървото на желанията: изберете плод и научете какво ви очаква!

0
Дървото на желанията: изберете плод и научете какво ви очаква!
Дървото на желанията: изберете плод и научете какво ви очаква!

Дървото на желанията: пожелайте си нещо, изберете плод от дървото и научете какво ви очаква за в бъдеще!

Изберете един от плодовете на дървото на желанията и си намислете желание. Отговорът на въпроса дали то ще се сбъдне или няма, ще го намерите под дървото.

Номер 1

Адекватно оценявате себе си и вашите способности, вие сте пълни със самочувствие. Желанието, което си намислили, със сигурност ще се сбъдне, защото ще направите всичко, за да превърнете мечтата си в реалност.

Номер 2

Във вас има сила и целеустременост. Знаете, че не всичко зависи от съдбата и не трябва да разчитате на случайността. За да постигнете мечтата си, е необходимо да проявите инициатива и да действайте смело,  дори и да изглежда невъзможна!

Номер 3

По природа сте лениви и действайте спрямо обстоятелствата, които се появяват в живота. Най-често избирате най-малкото съпротивление, като нямате особено желание да променяте нещо, въпреки че имате възможностите да го направите. Поставете си цели, вярвайте във вашите силни качества и възможности и ще успеете!

Номер 4

Принадлежите към взискателните хора: това се проявява както по отношение на себе си, така и към другите. Ако сте решили нещо, дори планини да застанат на пътя ви, вие ще постигнете целите си. Не се отказвайте, на прав път сте!

Номер 5

Вашата импулсивност често ви пречи да постигнете резултат. Опитайте се да не бързате с нещата, научете упражнения за вдишване и издишване – понякога си струва да разхлабите нервите, за да постигнете резултата.

Вижте още: Вижте какво имате на бюрото си в момента и разберете нещо повече за себе си

Номер 6

Късметът винаги ви спохожда, но понякога мързелът ви пречи. Не отстъпвайте от целите си и се движете безотказно към изпълнението на желанията ви.

Номер 7

Търпение и само търпение е необходимо за изпълнението на вашето желание. Трябва да се запасите с голямо количество от него и да изчакате необходимото време, за да се случат нещата.

Номер 8 – Не се фокусирайте твърде много в желанието ви – понякога си заслужава да си починете, да се отърсите и да помислите за нещо друго. За да видите резултати, понякога е добре да не се отдавате само на една единствена цел и да я превръщате в единственото най-важно нещо.

Номер 9 – Бъдете сигурни, че вашето желание почти е вероятно да се случи. Бъдете подготвени, че то принадлежи към категорията мечти и цели и може би ще се наложи да си отговорите на въпроса: „Наистина ли го искам?”

Номер 10 – Понякога искаме твърде много от Вселената. Задайте си въпроса: Възможно ли е да разберем необятността? Може би част от пътя към целта включва малки стъпки или постигането на малки победи.

Номер 11 – Ако вашето желание не се изпълнява, може би трябва да си зададете въпроса „Какво още мога да направя по въпроса?” Най-вероятно трябва да положите още усилия.

Номер 12 – Желанието вече е почти изпълнено.