НАЧАЛО СЪВЕТИ ЗА ДОМА Силиконовата тоалетна в комбинация с чорап! Невероятна идея!

Силиконовата тоалетна в комбинация с чорап! Невероятна идея!

0
Силиконовата тоалетна в комбинация с чорап! Невероятнa идея!
Силиконовата тоалетна в комбинация с чорап! Невероятна идея!

Силиконовата тоалетна е изключително познат продукт за много хора, имащи домашен любимец котка.

Но покрай наближаващите дъждовни месеци, искаме да ви предложим едно ново нейно приложение.

Скоро лятото ще свърши, въпреки че не искаме това да се случва … С началото на есента идват безкрайните дъждове, които причиняват влага и мъгла.

В този сезон може да видим хора по улицата с чадъри в ръка или облекли дъждобрани, които бързат за работа или училище. Преди време част от училищната униформа включваше дъждобран. Бяха с различни цветове и видове и с тяхна помощ отбягвахме дъжда, отивайки към съответната училищна сграда.

2

Спомням си един път как, когато баща ми ме закарваше на училище и сутринта имаше мъгла из целия град. Това го разстрои малко, понеже не можа да намери чист път, по който да мине го затрудни да шофира леко и безопасно.

3

Покрай проблема с мъглата се появява и още нещо, което дразни всички шофьори и това са замъглените прозорци. Сутринта, когато се събудите и искате да да тръгнете по задачите си, трябва да станете по-рано, за да почистите прозорците.

Ние не можем да разрешим проблема с мъглата, но можем да дадем предложение за разрешението на проблема, който споменахме по-горе.

За да направите това, ще ви трябват две неща, които определено имате, ако гледате котка вкъщи. Дори и да нямате домашни любимци, една от съставките със сигурност се намира във всеки дом. Това са чорапи, тиксо и силиконова тоалетна.

Вижте още: Дупка в пуловера? Този трик ще ви помогне да се отървете от нея!

Силиконовата тоалетна за котки може да се използва за абсорбиране на тяхната урина. Може да се намери във всеки хранителен магазин.

 

1

Във видеото по-долу ще може да разберете нагледно как да направите това практично устройство, което след това може да поставите на всяко място.

Първо взимате един чорап, слагате тиксото в горния му край, така че да се разшири отвора. В него изсипвате силиконовата тоалетна. Махате тиксото и завързвате края му. След това го обличате с другия чорап. И това е процедурата. Ще имате най-удобния и издържлив абсорбатор на влага!

Може да поставите средството за абсорбиране на влага на място, което считате за удобно.