НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Каква домакиня сте? Разберете с този лесен тест!

Каква домакиня сте? Разберете с този лесен тест!

0
Каква домакиня сте? Разберете с този лесен тест!

Домакиня може да бъде всяка една жена, най-малкото, защото повечето хора свързват жената, майката, съпругата с тази, която се явява пазител и поддръжник на огнището.

Но не можем да осъждаме жена, която не може да приготви вкусно ястие или не е добра домакиня… Дали има желание или не да стане рано, да приготви закуска за любимия. Дори не говорим да бъде домакиня, извадена от някой филм – облечена в халат и с ролки на главата …

Случва се и това, че една жена пожелава да бъде добра домакиня, когато се появи мъж в живота ѝ. Това наистина може да я вдъхнови за „подвизи” в поддръжката на добро домакинство! И тогава и най-малката грижа, жест и внимание може да я направи невероятно съблазнителна в очите на мъжа до нея.

Предлагаме на вашето внимание следния тест. Той ще разкрие какъв тип домакиня сте. Изберете модел чиния, който бихте използвали за вашите ястия.

Каква домакиня сте? Разберете с този лесен тест!
Каква домакиня сте? Разберете с този лесен тест!

 

Номер 1

Имате отличен вкус! Вие се радвате на малките неща в живота и знаете как да се насладите на най-простичките неща. Обичате да купувате посуда в един стил. Можете да правите добри покупки. Нещата, които купувате, не са много скъпи, а качествени. Много добре! Вие сте добра домакиня.

Номер 2

Не изгаряте от огромно желание да бъдете отлична домакиня. За вас на първо място стоят други приоритети. Не посвещавате твърде много време в домакинство, за да създадете уютно домашно гнездо. В къщи не сте толкова често. Може би това се дължи на вашите хобита и заетост? А може би с появата на човек в живота ви, вашите възгледи за поддръжката на дома ще се променят?

Номер 3

Можете да се наречете добра домакиня с добър вкус. Хората около вас могат да кажат, че вашите възгледи за живота са старомодни. Но нима има нещо лошо в това да харесвате класическите неща? Класиката винаги е на мода. Обожавате стари и изискани посуди. Това е вашият свят, в който се чувствате комфортно. Защо се опитвате да правите нещата така, както правят всички останали? В любовта към старомодните неща има нещо мило и трогателно…

Вижте още: Тест, с който ще разберете кое е наистина важно за вас

Номер 4

За вас е удоволствие да вършите домакинска работа. Не ви е неприятно да измиете пода, да приготвите храна, да почистите праха. Напротив, докато се грижите за дома, ви изникват нови идеи как да го подобрите. Относно почистването на дома – не се доверявате на никого за помощ, защото смятате, че можете и сама да я почистите перфектно! Къщата ви винаги грее от чистота!

Номер 5

Вие сте отлична домакиня, но поради заетост и много работа, не ви остава време да поддържате домакинството достатъчно добре. Предпочитате да си починете пред телевизора или да почетете книга след тежкия работен ден, отколкото тепърва да чистите с парцала вкъщи. Но започнете ли да чистите, всичко в къщата светва от чистота!

Номер 6

Вие сте най-добрата домакиня! Много обичате, когато имате гости и те ви похвалят за кулинарните шедьоври и уютната домашна атмосфера. Семейството ви трябва да поставя всяко нещо на точното му място, в противен случай бихте направили скандал! Не обичате да ви помагат в почистването на къщата. Мислите, че само вие сте способна да направите всичко по най-добрия начин.

Други новини:

Ето защо всички полудяха по тези чадъри! Истинска революция в производството на чадъри! Но вижте сами …..