НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете място, на което бихте искали да бъдете в момента

Изберете място, на което бихте искали да бъдете в момента

Изберете място, на което бихте искали да бъдете в момента
Изберете място, на което бихте искали да бъдете в момента

В натовареното ни ежедневие, изпълнено с работа и ангажименти, често се лишаваме от ценно време, в което да бъдем истински щастливи. Понякога ни липсват малките, но важни моменти в живота. Сега ви предлагаме да се отпуснете и да разгледате тези 8 чудесни места. Всяко от тях е красиво и уникално по свой собствен начин. Във всяко място има нещо уникално и привличащо вниманието. Вслушайте се в себе си. Помислете къде бихте искали да сте в момента.

Изберете място, на което бихте искали да бъдете в момента

1. Пейка в градината
Нуждаете се от комуникация и разговори. Не само да размените няколко думи, а да разговоряте дълго и продължително. Отделете време за стар приятел, с който да говорите поне до сутринта. Говорете за всичко, което ви интересува – за миналото, настоящето, бъдещето…

2. Пътека в гората
Нуждаете се от промяна. Най-вероятно не кардинална. Основата, на която градите живота си, ви харесва. Но са ви необходими промени и подобрения. Може би трябва да промените нещо във вашия стил или прическа? Или да пренаредите мебелите в апартамента? Нова професия? или пък да разширите обхвата на дейностите си…

3. Кафе с красива гледка
Имате нужда да опресните чувствата си, да вкусите нов живот. Ще ви помогне това да пътувате до друга държава или град. А, може би си заслужава да опитате нещо необичайно за вас: конна езда, пейнтбол, скок с парашут. Но не поемайте необмислени рискове.

4. Къща в гората
Нуждаете се от обикновен и спокоен живот. Вие сте много уморени. Идеалният вариант – трябва да отидете някъде, където няма хора. Да се грижите за реколта и да имате крава или коза. Вечер да се вслушвате в песента на щурците. Да заспивате под звука на дъжд, капки леко да падат върху покрива и  върху листата на дърветата. Да се събуждате от миризмата на люляк и песента на птиците.

5. Езеро
Нуждаете се от свобода. Вие се задушавате в живота, в който живеете сега. Бъдете като вятър, не мислете за последствията. Борете се и тичайте към място, където сърцето ви подсказва.

6. Уютен двор
Нуждаете се от нормален живот. Най-обикновен, без възходи и падения, без крайности. Опитайте се да въведете ред. Задайте определен режим и се придържайте към него. Планирайте дните си. Но нещо трябва да остане непроменено – събуждането, времето за обяд, разходката преди лягане.

Вижте още: Линиите на дланите показват какъв ще бъде брака ви

7. Фар
Нуждаете се от мечта, някаква надежда. Нещо, което да очаквате и към което да се стремите. Една мечта, която да е реална, да има шансове за реализация. Но в същото време голяма, не твърде лесно постижима. Имате нужда да извървите пътя към мечтата си, осеян с много работа, опит, търпение и издръжливост.

8. Къщичка край водата
Нуждаете се от почивка. Да отидете на място, където има много слънце и никакви притеснения. Трябва да се насладите на слънцето, да усетите неговата топлина. Връщайки се, ще почувствате, че сте презаредени.