НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Каква е идеалната връзка за всяка зодия според хороскопа?

Каква е идеалната връзка за всяка зодия според хороскопа?

0
Каква е идеалната връзка за всяка зодия според хороскопа?
Каква е идеалната връзка за всяка зодия според хороскопа?

Несъмнено всеки се стреми към идеална връзка със своя партньор. Но каква трябва да бъде тя?

Въпросът е, че всеки човек разбира своята идеална връзка по съвсем различни начини. За някой това е уединение и спокойствие. Други се нуждая от лудории и емоции. А, има хора, които се нуждаят от свобода и разбиране.

Без значение какви сте, най-важна е любовта! Но астрологията твърди, че за зодиите от хороскопа, идеалните отношения изглеждат така:

Овен: 21 март – 19 април

Имате различни планове за всеки уикенд, пътувате заедно, научавате нови неща за партньора си, посещавате нови ресторанти и кафенета, така че всяка такава “екскурзия” е уникална.

Телец: 20 април – 20 май

Чувствате, че партньорът ви е на една и съща вълна с вас.

Близнаци: 21 май – 20 юни

Прекарвате времето си с весели и енергични приятели, имате дълбоки интелектуални разговори до сутринта и чувствате, че отношенията ви са пълноценни.

Рак: 21 юни – 22 юли

Бъдете в обкръжението на някой, който може да разбере настроението ви преди да кажете дума. Бъдете с някой, който знае колко сте чувствителелни. Правете всичко заедно, дори и най-обикновените неща, като пиенето на кафе сутрин.

Лъв: на 23 юли – на 22 август

Прекарвате много време заедно, но все още има дни, когато се чувствате сами. Нуждаете се от някой, който да бъде много умен и способен, да ви заинтригува с разговорите си. Трябва да се чувствате добре заедно, дори когато всеки има собствена кариера и приятели.

Дева: 23 август – 22 септември

Човек, който в най-трудните моменти може да ви успокои и да ви накара да мислите за нещо друго, е идеалният за вас. Чисти и открити взаимоотношения, в които и двамата искате да бъдете заедно без никакви усложнения.

Везни: 23 септември – 22 октомври

Активно прекарвате времето си в компания или често излизате с партньора. Не забравяйте, че всяка двойка трябва да се развие и да се стреми към нещо.

Скорпион: 23 октомври – 21 ноември

Нуждаете се от връзка, в която всичко е ясно и няма да имате проблеми с доверието. Вие знаете всеки един детайл за партньора си, включително името на неговия учител в детската градина.

Стрелец: 22 ноември – 21 декември

Много хумор, желание да бъдете себе си и всеки ден да опознавате нещо ново в партньора – това е вашият залог за щастливи отношения. Вашата половинка трябва да бъде интересна, с безброй много вълнуващи истории.

Козирог: 22 декември – 19 януари

Важно за хармонията е да има човек наблизо, който да може да разбере вашето тънко и леко странно чувство за хумор. Плюс това, той трябва да е самоуверен, показвайки ви, че в действителност няма непреодолими пречки.

Водолей: 20 януари – 18 февруари

На вас ви трябват взаимоотношения, в които и двамата да говорите за важни неща. Няма място за ревност и недоверие, защото и двамата сте достатъчно независими.

Вижте още: Емоциите при зодиакалните знаци и как те ги прикриват!

Риби: 19 февруари – 20 март

Винаги се радвайте на романтичните изненади, които непрекъснато подготвя за вас партньорът ви. Важно е той да е добър слушател и да ви накара да почувствате положителни емоции.