НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Формата на крака издава какви сте! Ще бъдете изумени!

Формата на крака издава какви сте! Ще бъдете изумени!

0
Формата на крака издава какви сте! Ще бъдете изумени!
Формата на крака издава какви сте! Ще бъдете изумени!

Ръцете могат да разкрият малко информация за вас. Същото обаче важи и за формата на крака ви. Краката показват каква личност сте.

Римски крак

При римския крак палецът и вторият пръст са с еднаква дължина. Хората с тази форма на крака са много социални и общителни. Те не обичат да бездействат дълго време. Освен това им харесва да пътуват и да откриват други култури. Те често са ексцентрични и обичат да бъдат в светлината на прожекторите. В работата те често са много успешни. Техният любовен живот е много страстен.

Дълъг крак

Тук палецът на крака често е много малък. Хората с такива крака са много добри в пазенето на тайни. Те обаче имат промени в настроението, което създава проблеми за тях самите и за другите. В допълнение, те обичат да се прегръщат с партньора си и да се наслаждават на удоволствията.

Гръцки крак

Тук вторият пръст е по-дълъг от палеца. Тези хора са оптимисти и лесно се възбуждат. Те обаче не са устойчиви на стрес и срещат трудности в ежедневните задачи, като например купуването на обувки. Въпреки това, те наистина искат да помогнат там, където могат. В леглото те са доминиращи. Подобна е ситуацията и на работното място.

Краката на фермера

Хората, чиито пръсти са с еднаква дължина, се считат за по-сдържани. Те са много надеждни и добросъвестни. За тях редът и чистотата са важни. Хората с тези крака взимат решенията по  разумен начин. Те рядко си позволяват да бъдат ръководени от емоции.

Вижте още: Лицето подсказва много за състоянието на здравето ни

Но има още един “тест на краката”, който дава информация за вашата личност:

Опитайте се да отделите малкия си пръст от другите.

Ако можете да отделите малкия си пръст от другите четири, вие сте много предприемчиви и не обичате да скучаете. За тези хора обаче се казва, че предпочитат да мамят.

Не можете да отделите малкия си пръст?

Ако не можете да направите това, тогава вие сте много структуриран човек и оценявате реда. Вие сте си изградили навици и не сте склонни да се променяте.

Сега най-накрая знаете защо имате именно тази форма на крака.