НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Кои жени са еталон номер 1 според зодиакалния знак?

Кои жени са еталон номер 1 според зодиакалния знак?

0
Кои жени са еталон номер 1 според зодиакалния знак?
Кои жени са еталон номер 1 според зодиакалния знак?

Всички жени изглеждат добре и дори това не се подлага под съмнение. Но има представителки от прекрасния пол, които по някакъв начин се открояват и привличат погледите на мъжете. Те съчетават всички качества на идеалната жена, по която можете да полудеете.

Астролозите твърдят, че това е дело на звездите и качествата на една жена зависят от нейната дата на раждане. Е, решихме да проверим този въпрос и направихме класация на жените според зодиакалния им знак. Бъдете търпеливи и ще разберете коя е на първо място. Просто не взимайте всичко присърце, защото всяка жена има свой еталон. Ние просто послушахме звездите.

Идеалната жена

12-то място – Близнаци

Близнаците получават огромно удоволствие от своите близки и изобщо не търсят идеал за красота. Те просто живеят и се наслаждават на живота, без да претендират за титлата. Да, те не се вписват в общо приетия еталон за женственост, но винаги намират човека, за когото са създадени.

11-то място – Дева

Девата е много хитра и умна жена. Тя се адаптира много бързо към обстоятелствата. Ако иска, тя може да стане еталон и кралица на красотата. Но няма нужда от това, защото чудесно се разбира, както с мъжете, така и с жените.

10-то място – Стрелец

Жената, родена под този знак, е почти съвършена, но далеч не е еталон. Разбира се, след нея има тълпи от почитатели и ухажори, но те са привлечени по-скоро от непредвидимостта ѝ, отколкото от нейната “идеалност”. Всичко това се случва, защото хората бързо се уморяват от монотонността, а Стрелците са онези, с които просто няма да се отегчите.

9-то място – Овен

Жената – Овен има всички предпоставки за получаване на титлата на еталонна млада дама, но все още е далеч от нея. Тя е дяволски красива, умна, амбициозна, енергична… Но всички тези положителни качества са пречка за Овена. Такива жени просто плашат мъжете. Разбира се, има смели хора, готови да покорят тази упорита жена, но те не са чак толкова много.

8-мо място – Козирог

Козирозите абсолютно не се нуждаят от присъждане на титли и рангове. Освен това те не разбират нуждата от това. Тези жени си живеят много добре. Те се чувстват като царици на красотата, дори в домашни дрехи и с кърпа на главата си. Но ако пожелаят, лесно биха завладели този свят.

7-мо място – Телец

Жената – Телец обича многообразието от рокли и други женски неща. Тя е една невероятна актриса: може да прехапе устни, да свие вежди и да изиграе непристъпна красота. Но от време на време се проявяват нейните силни мъжки черти на характера, които я отдалечават от идеала за жена.

6-то място – Водолей

Всеки обича тези умни и красиви жени. Но има един голям проблем – не искат да обичат абсолютно никого. Такива жени с голямо удоволствие просто биха били приятелки. Следователно, те не се нуждаят да бъдат модели за женственост.

5-то място – Рак

Жените, родени под този знак, са много близки до титлата за идеалната жена. Те са дяволски красиви, умни, приятни и грижовни. Но свикват много с ролята на майка и забравят за другите аспекти на живота си.

4-то място – Риби

Те отлично знаят как да играят ролята на жена, която иска да я защитавате, пазите и да я носите на ръце. Естествено, тя много привлича мъжете. Но има един проблем. Рибите искат да бъдат оставени сами и безопасно да живеят в своя розов свят.

3-то място – Лъв

Лъвиците могат да станат повелителки на този свят. Те са привлекателни, умни и най-важното – самоуверени. Но им пречи факта, че са готови да удушат и потъпчат всички конкуренти. Следователно те заемат само третото място.

2-ро място – Скорпион

При тези жени има някаква неизвестна сила и енергия, които карат мъжете да изгубят ума си само от един техен поглед. Дамите – Скорпиони са красиви, умни и умерено коварни. Те знаят, че имат способността да карат другите да си изгубят ума и използват това предимство доста смело. Така че това е добре заслужено второ място.

Вижте още: Зодиите, които имат най-силно предчувствие

1-во място – Везни

Те имат всички качества, необходими за една жена и дори тези, които не могат да се нарекат положителни. Но те са комбинирани така хармонично, че хората са привлечени от тази красота, като магнит. Привлекателността на Везните също така се дължи на факта, че изобщо не мислят  какво е това еталон за жена. Те просто живеят,  радват се на живота и пожелават на другите същото.

Това се оказа толкова интересна класация. Разбира се, всичко е много субективно, защото жената става кралица, веднага щом се роди.

loading...
loading...