НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете мебел, която ви харесва, и разберете повече за дома си!

Изберете мебел, която ви харесва, и разберете повече за дома си!

0
Изберете мебел, която ви харесва, и разберете повече за дома си!
Изберете мебел, която ви харесва, и разберете повече за дома си!

Случва се така, че в жилището ви изглежда, че всяка мебел е на мястото, предназначено за нея. Но самият дом, по някаква причина, не може да се нарече уютен. Всичко това се получава, защото интериорът е подбран неправилно.

С помощта на мебелите и декора се създава хармоничен ансамбъл, който влияе върху създаването на атмосфера на уют. Тя може да се окаже привлекателна или да отблъсне хората, които живеят в този дом.

Сега ви препоръчваме да прочетете теста. Изберете мебел и предмет от интериора, който бихте купили за вашия дом, ако го видите в магазина.

Изберете онази мебел, която ви харесва, и разберете степента на комфорт във вашия дом!

Избор №1

Къщата ви може да се нарече “уютно гнездо”. Тази придобивка символизира онова, което е много важно за вас в жилището ви. Имате нужда от лампа, за вечерно време с чаша чай или четене на литература. Предпочитате комфортна атмосферата в стаята, а това създава асоциация за уют.

Избор №2

Подреждате всичко така, че да се вписва перфектно в интериора. С помощта на картината можете да поставите необходимите акценти за 100% хармония. Тези неща показват, че собственикът на жилището има добър вкус. Неговото желание да украсява къщата с обекти на изкуството, може да свидетелства за богатия му вътрешен свят.

Избор №3

Вие сте практичен човек, за който е важно да има мебели в къщата. Декоративните предмети наистина не ви притесняват. Хората около вас смятат, че къщата ви може да се нарече уютна, въпреки липсват малките неща.

Избор №4

Вие правите всичко, така че да създадете аристократична атмосфера в апартамента си. В спалнята, най-вероятно имате мебел като “кралска тоалетка” например. Изглежда много хубаво, но не всеки би харесал този стил.

Избор №5

Можете да създавате уютна атмосфера във вашия дом. В такова жилище ще се отпуснете и ще си почивате. Имате няколко места в дома си, където можете да прекарате времето си на спокойствие и да говорите сърдечно с приятел. Често имате гости в дома си. Те обичат да идват при вас.

Вижте още: Тест: Защо вашата съдба е именно такава, каквато е!

Избор №6

Вие се грижите, както за вашите желания, така и за възможните желания на вашите гости. Бихте могли да работите като дизайнер. Помислете за това, защото имате добро чувство за вкус. За всяко нещо знаете как да изберете идеалното място. Вашата къща е пример за уют!

Помислете колко уютно е във вашия дом. Ако можете да подобрите нещо – продължете, действайте! В крайна сметка е важно хората, които живеят с вас да бъдат заобиколени от комфорт.