НАЧАЛО ЗДРАВЕ Отвара, която ще помогне срещу пристрастяването към алкохола!

Отвара, която ще помогне срещу пристрастяването към алкохола!

0
Отвара, която ще помогне срещу пристрастяването към алкохола!
Отвара, която ще помогне срещу пристрастяването към алкохола!

Алкохолизмът (пиянство) е заболяване, което се получава в резултат на честа, прекомерна консумация на алкохолни напитки и болезнена зависимост от тях.

При остра интоксикация алкохолът, бързо абсорбиран от стомаха и влизащ в кръвта, действа главно върху нервните клетки на мозъка. На първо място, това води до нарушаване на вниманието и самоконтрола. Ето защо, по време на интоксикация, рационалността на действията и контролни действия се губят; оттук следва вълнението, което придружава началото на интоксикацията, след което излишната бъбривост и действия.

Постепенно се потиска централната нервна система и влиянието на алкохола прогресира; хората загубват спобността да реагират на стимули, чувствителността към болка намалява, настъпват некоординирате движения, поведение и залитания. И накрая следва дълбок сън, често придружен с ъс загуба на паметта за онова, което се е случило. Продължителността на острата интоксикация обикновено не надвишава 4-6 часа. Дозата от 7-8 грама чист алкохол на 1 кг тегло за един човек е фатална.

При лечение на алкохолизъм е добре да има прием на сок от лук с мед. Той ще намали желанието и нуждата от алкохол, ще пречисти и подсили тялото.

Сокът от лук сок е мощен домашен продукт, който е на разположение на абсолютно всеки човек. Преди появата на традиционните лекарства хората са лекували различни заболявания, използвайки сок от лук.

Билки, които ще ви трябват за тази специална отвара:

Корен от ангелика и левзея, листа и стебла от жълт кантарион, мащерка, мента, бял равнец, пелин, листа от черен касис, плодове от хвойна. Всички съставки трябва да бъдат добре изсушени, след което да се смелят. От всяка билка вземете по 20 грама, смесете ги и ги залейте с висококачествена водка (изчисление: 1 г билки – 15 мл водка). Оставете на тъмно място. Изцедете сместа, след което долейте в нея един литър гореща преварена вода и отново оставете за няколко дни. Отново филтрирайте, като слейте с тинктурата от водка, която първоначално филтрирахте. Разбъркайте и разклатете добре. Лечебната отвара е готова.

Вижте още: Отстранете токсините от тялото си, докато спите!

Добавяте от нея по 1-2 супени лъжици от отварата в чай и други напитки (не газирани). Освен това, алкохолиците трябва да приема три пъти на ден по 1 супена лъжица смес от лук и мед (взети в равни пропорции) . Добре е тази смес да се приема с чай от мащерка или пелин. Продължителността на лечението трае месец и половина-два.

Рецептата от сок от лук с мед е отлична и за сърдечно-съдови заболявания.