НАЧАЛО ЗДРАВЕ Спрете пристрастяването към алкохол с този природен балсам!

Спрете пристрастяването към алкохол с този природен балсам!

0
Спрете пристрастяването към алкохол с този природен балсам!
Спрете пристрастяването към алкохол с този природен балсам!

Алкохолизъм (пиянство) – заболяване, появяващо се като резултат от честата и прекомерна консумация на алкохол, което води до пристрастяване.

При остра интоксикация от алкохол, той бързо се абсорбира от стомаха и навлиза в кръвта, действайки главно върху нервните клетки в мозъка. На първо място, това води до нарушаване на вниманието и самоконтрола. Ето защо, по време на интоксикация, рационалността на действията е сведена до минимум; оттук настъпва вълнение, което идва в началото на интоксикацията, завършвайки с прекомерно говорене и подвижност.

Постепенно потискането на централната нервна система под въздействието на алкохола прогресира: губи се способността за възприемаме на стимули, намалява се чувствителността към болка, настъпва разстройство на координацията и заваляне на речта. Накрая идва дълбок сън, последващ най-често от загуба на паметта за това, което се е случило. Продължителността на острата интоксикация обикновено не надвишава 4-6 часа. Дозата от 7-8 грама чист алкохол на 1 кг тегло за един човек е фатална.

При комплексно лечение на алкохолизъм е много ефективен приема на специален балсам със сок от лук и мед. Той ще намали желанието за алкохол, ще пречисти и укрепи тялото.

Сокът от лук е мощен лекарствен продукт, който е на разположение за абсолютно всеки човек. Преди появата на традиционните лекарства, хората са се лекували с природни средства, използвайки сок от лук, като превантивна мярка.

Как да подготвим балсама?

Името на балсама се превежда като “инхибиране на алкохолизма”. Основни билки: корени от ангелика и левзеи, листа и стебла от жълт кантарион, мащерка, мента, бял равнец, градински чай, листа от черен касис, плодове от хвойна. Всички съставки трябва да бъдат добре изсушени, след това смлени. От всяка съставка вземете по 20 грама, разбъркайте и изсипете във висококачествена водка (съотношение: 1 грам смес – 15 мл водка). Оставете на тъмно място, така че билките да се накиснат. След това прецедете, остатъка изсипете в един литър гореща вода и оставете още няколко дни. Отново прецедете, смесете с тинктурата от водка. Разбъркайте и разклатете добре. Лечебният балсам е готов.

Вижте още: 11 симптома, че трябва да прочтистите токсините в организма

Добавете от получения балсам 1-2 чаени лъжички към чая си или друга напитка (само не газирана) от билковата инфузия. Освен това, алкохолиците трябва да я приемат три пъти на ден със смес от лук и мед (взети в равни пропорции) под формата на 1 супена лъжица за един прием. Добре е да пиете чай от мащерка или градински чай. Продължителността на лечението трае 1,5 – 2 месеца. Между другото, приема на сок от лук с мед идеално помага и при сърдечно-съдови заболявания.

Разбира се, лечението на алкохолизма ще има ефект само ако самият пациент искрено иска да бъде излекуван. Само тогава той ще се старае и ще спазва приема, без да пропуска нито един ден, което е много важно за пълното му излекуване.

Както можете да видите, сокът от обикновен лук лекува различни заболявания и е отлично превантивно средство. Бъдете винаги здрави и щастливи!