НАЧАЛО ЗДРАВЕ Ето как да спрете развитието на рак на гърдата!

Ето как да спрете развитието на рак на гърдата!

Ето как да спрете развитието на рак на гърдата!
Ето как да спрете развитието на рак на гърдата!

Джейн Плант била известен професор в областта на геохимията, любяща съпруга и майка, когато през 1987 г. внезапно ѝ открили рак на гърдата. Изглеждало, че нейният щастлив и продуктивен живот щял да приключи. Жената имала 4 пъти рецидив, но Джейн не искала да се откаже и решила да се бори с болестта си по всички възможни методи.

Съпругът на Джейн, също известен учен, по това време работил в Китай. Заедно с колегите си, той направил невероятно откритие, което хвърлило светлина върху това защо жените в Китай не страдат от рак на гърдата. Чудесната методика, която съпрузите разработили, помогнала на Джейн да победи рака!

Трябва да се отбележи, че откритието на учените е все още предмет на много спорове и дискусии. Ето защо само вие решавате дали да приложите тази техника върху себе си.

“От дълго време не можех да разбера, защо китайските жени не страдат от рак на гърдата. Когато аз самата се сблъсках с тази болест, реших да проуча този въпрос с толкова подробности, колкото е възможно, казва Джейн Плант – Моите колеги и аз се опитахме да намерим това логическо обяснение, изучавайки ежедневния им живот, упражнения и диета.

На първо място нашето внимание беше привлечено от факта, че в диетата на китайските жени имаше много малко мазнини – 14%, в сравнение с 36%, които съдържа западноевропейската диета. Въпреки това, това обяснение не ни допадна. Първо, нямаше данни, че високото съдържание на мазнини в храната увеличава риска от развитие на рак. И второ, аз самата през целия си живот се придържах към диета с ниско съдържание на мазнини.

Продуктът, който не влиза в състава на китайската храна

Но един ден, един от колегите ми дойде с чудесната идея: “Китайците не консумират млечни продукти!” Когато помислихме върху това, усетихме, че се приближаваме към едно наистина голямо откритие! Най-после всичко започна да си идва на мястото!

Бях изумена. Както се оказа, млякото и млечните продукти бяха причина за повечето алергии. Не е изненадващо, защото 70% от световното население не може да понесе млечната захар – лактозата. Преди да бъда диагностицирана с рак на гърдата, консумирах много мляко: кисело мляко, йогурт, сирене и извара. Всъщност това беше моят основен източник на протеини! Нашите лекари смятат, че млечните продукти са много полезни за здравето, но китайците не споделят напълно нашата любов към млечните храни. Те дори не ядат сирене и сладолед!

През 1989 г. изследване показа, че киселото мляко може да бъде причина за рак на яйчниците!

Д-р Даниел Крамър от Харвардския университет изследвал стотици жени с тази диагноза и внимателно проучвал диетата им. След това откритие напълно изоставих всички продукти, съдържащи мляко. Изведнъж осъзнах, че използваме мляко в много ястия – бисквити, сладкиши, маргарин, соеви продукти, готови супи.

Туморът изчезна 6 седмици, след като се отказах от млечните продукти!

След като отказах млечните продукти, туморът, който не бе спрян от химиотерапията, намаля след няколко дни. Изглеждаше невероятно! Две седмици след втория курс на химиотерапия, туморът започна да ме сърби, след това стана мек, след това намаля и в крайна сметка изчезна напълно!

Вижте още: Решете всичките си проблеми със ставите и костите още днес!

Лекарите не повярваха на очите си, но всички изследвания потвърдиха – туморът не беше само потиснат, а напълно изчезнал! И това 6 седмици след като напълно отказах млечните продукти!

Разбира се, повечето лекари са много скептични относно откритието ми. За мен обаче връзката между рака на гърдата и употребата на млечни продукти е очевидна, както връзката между рака на белия дроб и пушенето. Отказът от мляко не само ме излекува от рак, но и промени моя хормонален баланс. Ето защо, ако все още ви е трудно да повярвате, че този метод работи, погледнете мен. Аз съм живо потвърждение за това!”

Историята на тази жена преобръща всички представи за здравословното хранене. Вие какво мислите за това? Трябва ли да се откажете от млечните продукти, за да запазите здравето си?