НАЧАЛО СЪВЕТИ ЗА ДОМА Направете си дървен стол сами в домашни условия!

Направете си дървен стол сами в домашни условия!

0
Направете си дървен стол сами в домашни условия!
Направете си дървен стол сами в домашни условия!

Днес, ще ви представим един невероятен начин как да си направите стол с няколко достъпни средства.

Авторката на блог Ронда Брейди, се описва като любител на природата, мързелива вегетарианка, художник и баба. Ронда многократно е представяла проектите си в интернет и те наистина са невероятни.

В градината ѝ винаги ще намерите място, където просто да седите, да се отпуснете и да се отърсите буквално от всичко. Ронда днес ни представя как можете да си направите стол сами, като използвате най-простите елементи за това. Само ще ви се наложи да отделите минимална сума за материали!

Този дървен стол в рустик стил е най-добрият проект, който някога сте виждали! Всичко, от което се нуждаете, е кофа и торба с цимент.

Просто изследвайте природата около мястото, където живеете, и потърсете дълги, здрави пръчки за крака. Пръчките трябва да са най-малко 50 см дълги и с 3 – 4 см диаметър, въпреки че колкото са по-дебели, толкова по-добре.

При правенето на подобен проект, винаги трябва да носите ръкавици и маска против прах като защитно оборудване.

Първо, изрежете, почистете и застопорете дървените крака и вземете кофа. Поставете декоративните елементи в нея.

След това разбъркайте цимент в отделна кофа или вана. Оставете го да изсъхне за 10 минути или докато достигне по-твърда текстура.

След десет часа е време да проверите проекта. Кофата трябва да се движи лесно с циментовата смес. Почистете горната част с чукче и сложете допълнително цимент, за да получите декоративния модел.

Вижте още: 10 хитрости за истински градинари, които значително ще ви улеснят!

Издърпайте кофата и увийте столчето в полиетиленова торбичка, за да го направите по-здраво. 1-2 седмици ще ви бъдат достатъчни.

Естествено, този стол има огромен брой предимства. Първо, е нещо уникално, което няма да намерите във всяка градина.

И второ, не забравяйте великолепните свойства на цимента: столът може да се постави на всяко място и няма да се повреди!

Споделете статията с приятелите и близките си!