НАЧАЛО ЗДРАВЕ Премахнете мазнините на корема, като ядете 1 чаша от това!

Премахнете мазнините на корема, като ядете 1 чаша от това!

0
Премахнете мазнините на корема, като ядете 1 чаша от това!
Премахнете мазнините на корема, като ядете 1 чаша от това!

Отстраняването на мазнините на корема е една от най-трудните задачи, които някога можете да имате в живота си. Това изисква всеотдайност, решителност и способност да спрете да ядете тези вкусни торти, които баба ви пече по празниците.

Това, което ядете, трябва да зареди вашето тяло и да поддържа вашия вътрешен двигател през целия ден. Например, много видове храни помагат да изгорите повече калории, отколкото други. Тези супер храни ви помагат да останете здрави и да изгубите нежеланите килограми в комбинация с упражнения.

Кайеновият пипер, например, увеличава метаболизма и помага за изгарянето на мазнините. Лимон, джинджифил, мед, канела и хрян също са продукти, които се считат за много ефективни във воденето на война срещу корема. Както червения пипер, всеки от тях има уникални свойства, които ако работят заедно, подобряват общото здраве и изгарят мазнините.

Как действат? 

В комбинация горните съставки работят така, че намаляват апетита и дават пулс на енергия.

Хрянът стимулира храносмилането и увеличава метаболизма.

Канелата помага за изгарянето на мастната тъкан и контролира нивата на инсулина. Лимоните имат успокояващ ефект, който намалява нивото на стрес. Доказано е, че претоварването и напрежението е основната причина за преяждане.

Лимоните с високо съдържание на витамин С помагат да намалите стреса и спомагате тялото ви да превърне излишната мазнина в енергия.

Джинджифилът е много ефективен за поддържането на кръвната ви захар под контрол.

Нека да приготвим рецептата!

Най-добрата част от тази рецепта е, че не е нужно да сте в кухнята всеки ден. Вероятно имате всички съставки в килера си.

Вижте още: Мед и канела: продуктите, които имат уникални ползи за здравето

Необходими продукти:

Хрян – 125 грама

3 лимона

Мед – 4 супени лъжици

Канела – 2 супени лъжици

Джинджифил – 2 сантиметра

Получаване:

Използвайте блендер и смесете джинджифила и хряна. Нарежете лимоните на парчета и отстранете семките. Смесете лимоните с корите заедно с пастата от хрян и джинджифил. Добавете мед, канела и сместа е готова. Съхранявайте в хладилник в запечатан съд. Консумирайте по една чаша на ден и можете да кажете сбогом на мазнините на корема си!

loading...
loading...