НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Добри домакини сте? Изберете вариант пердета и проверете!

Добри домакини сте? Изберете вариант пердета и проверете!

0
Добри домакини сте? Изберете вариант пердета и проверете!
Добри домакини сте? Изберете вариант пердета и проверете!

Детайлите в интериора на дома ви могат да разкажат много за вас какви домакини сте. Искате ли да узнаете колко е уютно у вас? Изберете един вариант на пердета!

Когато отидете на гости у някого, забелязвате много малки подробности, според които е лесно да прецените дали той е добър домакин или не. Това не е свързано само с подредеността. Интериорните детайли също могат да разкрият много за вашия характер…

Например, прашните завеси може да показват, че домакинът само повърхностно почиства къщата си за пред очите на другите, така да се каже.

Нашият тест дава възможност да разберете дали можете да се наречете добри домакини. Готови ли сте?

Изберете пердета и разберете колко добри домакини сте!

Изберете пердетата, които според вас изглеждат по-привлекателни и каквито бихте искали да имате.

Резултат:

Вашият избор е номер 1

Вие предпочитате минимализма. Претрупването с много мебели във вашето “гнездо” не е в стила ви. Убедени сте, че те само ще събират прах. Всичко, което е в дома ви, ви е нужно и вие ги използвате. Нямате нищо излишно. По този начин ви е по-лесно да поддържате реда, стаята ви изглежда добре поддържана и не е нужно да отделяте много време за почистване.

Избрахте номер 2

Вие чистите ден и нощ, миете и бършете всичко наоколо, само и само да е чисто. Това е по-скоро вашето желание, отколкото да правите други неща. Много обичате стари сервизи, вази, посуда, мебели, така че не пречи интериорът ви малко да се актуализира. Това обаче е мнението на вашите приятели, но вие не мислите така. Вашият дом винаги е уютен и чист!

Вижте още: Какво се крие във вашата душа? Ето как да разберете!

Харесват ви завеси номер 3

Вие сте умерени във вашата домакинска работа. Това се дължи на факта, че домакинството не е толкова жизнено важно за вас. Вие сте специален човек, който е запален по реализацията на творческите идеи, срещите с приятели, развлеченията и просто нямате време да бягате с парцала в дома си. Но въпреки това вие намирате време да се справите с мръсотията и праха. Предпочитате интериора ви да бъде модерен, защото сте в крак с времето.

Ако тестът ви направи добро впечатление, споделете го с приятелите си.