НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Никога не се шегувайте с мъжа до вас за тези 9 неща!

Никога не се шегувайте с мъжа до вас за тези 9 неща!

0
Никога не се шегувайте с мъжа до вас за тези 9 неща!
Никога не се шегувайте с мъжа до вас за тези 9 неща!

Всички знаем, че шегите с плешивост  на мъжа или размера на достойнството му е стъпване по тънък лед. Но понякога дори и безобидното “ха-ха”, може да бъде разбрано погрешно. Къде е мястото на шегите? И за да няма засегнати, трябва да прехапете езика си, когато стане дума за една от тези 9 теми.

Майка му

Разбира се, той самият често се шегува с майка си. Но по-добре вие се въздържайте, защото темата за повечето мъже е болезнена. На вас харесва ли ви, когато се шегуват с майка ви? Точно така.

Приятелите му

Разберете, че за един човек приятелството е свещено нещо. Ето защо, критикувайки и присмивайки се на приятелите му, вие го критикувате и се подигравате на самия него. Използването на остроумие към другарите му ще бъде възприето по този начин.

Мечтите му

Дори и да ви изглеждат невъзможни и наивни (спрямо вашия опит и трезвен поглед), не бързайте веднага да кажете: “Това няма да стане!”. Вместо това помечтайте с него.

Неговите подаръци

Повярвайте ни, той не е купил първия пръстен, който е видял. Той е избирал дълго време, консултирал се с жена консултант, негова приятелка.

Не се присмивайте на избоа му. Мъжете са много обидчиви – може би вече няма да получите други признаци на внимание.

Неговите кулинарни умения

Както и при жените: едни умеят да готвят, а другите просто казват, че умеят. Но едро нарязаните кубчета ще минат и без шегите ви, а купчината мръсни съдове – без критиката ви. Кажете му, че всичко е вкусно и измийте съдовете. Това ще бъде възнаградено с дълъг и щастлив семеен живот.

Вижте още: Интересно гадание: Корекция на Съдбата и предназначението

Способностите на мъжа

Не всички мъже имат възможност да ремонтират пералня, както и не всички жени могат да шият. Въпреки това, ако се опита да смени крушка, да забие пирон, или дори да поддържа разговора по икономически теми, оставете шегите настрана. Бъдете благодарни, той се старае!

Неговата работа/безработица

В продължение на 10 години е на една и съща позиция? Той може би е намерил идеалното място за него. От друга страна, безработицата не е порок. Ако един мъж, по обективни причини, все още не е намерил своето място, няма нужда да го наричате “женчо”. Той се нуждае от подкрепа и увереност, че ще успее.

Неговата заплата

Шегите за ниската заплата са неприятни за всички. Съгласете се, че е отвратително да правите това с любимия си човек.

Неговата кола/компютър/хеликоптер

Без значение колко ревнувате, че отделя време за колата или за компютъра си, шеги от типа: “Хайде да го продадем и да отидем на кафе” няма да проработят. По-скоро, той ще ви се обиди. Споделете неговите интереси, приспособете се към него и ще бъдете щастливи!