НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Стайни цветя-талисмани за всяка зодия от хороскопа!

Стайни цветя-талисмани за всяка зодия от хороскопа!

0
Стайни цветя-талисмани за всяка зодия от хороскопа!
Стайни цветя-талисмани за всяка зодия от хороскопа!

Зодиите от хороскопа съответстват не само на камъни и дървета, но и на цветя в саксии.

Подходящото стайно растение не случайно се превръща във ваш талисман, тъй като засилва положителната енергия и качества и неутрализира негативните такива.

Ако отглеждате в дома си цветето-талисман спрямо зодията си, ще се уверите, че то действително помага.

Тези цветя задължително е необходимо да съответстват на вашата душевност и на тази на членовете на семейството ви.

Цветя-талисмани според зодията

Ние сме подготвили за вас селекция от стайни растения, които отговарят на датата ви на раждане. Никога не бихте си помислили, че имате нужда от кралска бегония!

1. Овен
Овенът е покровителстван от планетата Марс. И тъй като тази огнена планета дава на хората предпазливост, растенията за този знак имат бодли и високо стъбло.
Така че, ако сте родени между 21 март и 20 април, трябва да обърнете внимание на царската бегония и бляскавата ехмея.

И също така е необходимо да поставите в домаси азалия.

2. Телец
Всеки, който е роден между 21 април и 21 май, се управлява от красивата Венера. Подходящи за този знак са силните и декоративни растения. Талисмана за Телеца, който привлича богат живот и физическо здраве е персийската циклама.

А също и теменужката.

3. Близнаци
Растенията на този знак от хороскопа се характеризират с буйна зеленина и къдрави форми. Хората, родени между 22 май и 21 юни, са напътствани от Меркурий. За тях са подходящи растения, които са непретенциозни и не се нуждаят от цялостна грижа.
Тиландсията е идеалния избор за тях.

И хлорофитум ще помогне за подобряване на здравето и пречистване на атмосферата в къщата от отрицателната енергия.

4. Рак
Тези, които са родени между 22 юни и 22 юли, са свързани с водния елемент и са защитени от луната. Цветя, които отговарят на тази зодия, изискват максимално поливане.
Добър вариант е бегонията. Това растение ще помогне да се избегнат промени в настроението и да се нормализира атмосферата в къщата.

Фуксията ще подобри настроението и ще ви помогне да намерите нови познати.

5. Лъв
Слънцето, управляващо царствения Лъв, придава на този хороскопски знак светъл и красив цвят на дома. Всеки, който е роден между 21 юли и 21 август, е необходимо да има китайска роза в дома. Тя ще донесе успех в творческите начинания и в любовта.

А, също и калата действа добре на дома.

6. Дева
Девата винаги се отличава с развит интелект и добро здравословно състояние. Родените между 22 август и 21 септември се отличават с голяма любов към всички растения. Сингориумът ще ви помогне да се адаптирате към новата среда и ще подобри ораторските ви качества.

Драцената ще изпълни дома ви с енергия и светлина.

7. Везни
Стайните растения ще помагат да се укрепят партньорствата и да се развие фин и изискан вкус във всеки, който е роден между 24 септември и 23 октомври. Влиянието на красивата Венера и строгия Сатурн създават великолепен ореол върху Везните. Основното растение за тях е коледния кактус.

А, орхидеята Фаленопсис е идеална за поддържане на страстта и хармонията в леглото.

8. Скорпион
Тайнственият Скорпион е под влиянието на Марс и Плутон. Ето защо, на тези, които са родени между 24 октомври и 22 ноември, стайното растение ще помогне да развият у себе си ясновидство и други необичайни способности. Най-вече на Скорпиона подхожда Стапелия.

И също така, всички кактуси се считат за талисмани на Скорпиона.

9. Стрелец
Стрелецът (23 ноември – 22 декември) винаги е запален пътешественик, привлечен от темата за чужбина, защото се управлява от Юпитер. Киселият вкус на цитрусовите плодове също е в сърцето на Стрелеца, тъй като е любим вкус на Юпитер.
Стрелецът може да развие страст за пътуване и опознаване на културата на други страни. Лимоновото дърво ще насърчи успеха на бизнеса ви и ще ви помогне да разширите хоризонтите си.

Бонсай ще помогне на Стрелците да разберат мъдростта на живота и да се научат да разбират хората.

10. Козирог
Сатурн, който управлява Козирога, е наградил всички родени между 23 декември и 20 януари със силен характер. Основният талисман на Козирога е Дървото на живота, което носи материални облаги.

Драцената ще ви предпази от ненужно разстройство, стрес и ще ви помогне да подредите мислите си.

11. Водолей
Представителите на този знак са склонни да измислят нови неща постоянно, което е признак на уникални идеи и талант.
Ето защо, стайните цветя помагат на Водолея за развитието на изключителни качества. Тези, които са родени между 21 Януари и 19 Февруари е добре да имат у дома или в офиса папрат.

Коледната звезда ще изпълни къщата с радост и ще разкрие скрити таланти.

12. Риби
Азалията ще помогне на всички родени между 20 февруари и 20 март, да постигнат вътрешна хармония.

Почти всички аквариумни растения също имат добър ефект върху Рибите.

Съвет на редакторите

Астролозите са убедени, че нашите зависимости към храната се ръководи също от звездите. Ако разберете любимата храна на различните зодии, можете да изненадате роднините и приятелите си с вкусни ястия.

Вижте още: Кулинарни идеи и трикове за всяка грижовна домакиня!

Всяко едно от тези растения има свои собствени уникални свойства, които при правилна грижа ще имат благоприятен ефект върху собственика, ще развият и укрепят необходимите качества и способности в него. Стайните растения ни позволяват да подобрим атмосферата в дома и цялостното благосъстояние, а също така да помогнем за хармонизиране на вътрешния свят.

Споделете тази статия с приятелите си, а те ще ви бъдат благодарни.