НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Правила за съблазняване на мъжа, които наистина работят

Правила за съблазняване на мъжа, които наистина работят

0
Правила за съблазняване на мъжа, които наистина работят
Правила за съблазняване на мъжа, които наистина работят

Днес ще поговорим за това как да привлечете вниманието на мъжа към себе си!

Често се случва дадено момиче да харесва определено момче или мъж, но той някак си да не я забелязва и да не ѝ обръща внимание. Какво да правите в такава ситуация и как красивата половина от обществото да съблазни и привлече вниманието му. Днес ще ви разкажем за печелившите правила за съблазняване, които работят на 100%.

Говори се, че много жени не знаят как да се харесат на мъжа.

Как да накарате мъжа да иска да прави секс с вас?

Много е просто! Трябва да признаете, че ако имате нужда от нещо повече от мимолетна връзка, вашите умения по прелъстяване трябва да са на топ ниво. Някои от техниките, ще трябва да научите наизуст – както правят студентите.

Тази статия описва как да съблазните напълно някого с няколко въвеждащи от практиката съвета.

На първо място, умелото прелъстяване няма нищо общо с целта да се хвърлите в краката на обекта на съблазняване. То е по-скоро бавно оплитане на мрежата, което е невъзможно без достатъчно количество загадъчност и, честно казано, мистерия.

И, разбира се, някой ще потвърди, че личните качества и самочувствието са почти сто процента белег на качественото съблазняване.

3 съвета как да съблазните един мъж

Съвет 1. Бъдете уверени.

Не може да имате нищо по-привлекателно от една жена, която се грижи добре за себе си и откровено ѝ личи нейната сексуалност. Това означава, че тя се чувства спокойно и ясно знае от какво се нуждае мъжа.

Един прост начин да изглеждате уверена в себе си е да имате изправена поза на тялото, да не свеждате глава и да гледат право в очите, без срам.

Съвет 2. Не се страхувайте да изразявате своите желания на глас.

Следващият безотказен метод за съблазняване е да изразявате желанията си на глас. Можете да изразите мнението си, без да се притеснявате, че то ще бъде отхвърлено.

Едно от най-вълнуващите неща е да чуете от потенциалния си партньор как си представя интимността с вас и сексуалните му фантазии. Затова говорете с мъжа по този въпрос и в най-скоро той ще се радва всеки път да изпълни вашите желания. Единственото нещо, което трябва да оставите настрана са упоритостта и сарказма.

Самоувереността в сферата на съблазняването по никакъв начин не бива да е груба.

Правила за съблазняване, които наистина работят

Съвет 3. Бъдете честни.

Също така са много важни честността и чистотата на намеренията. Ако вие съблазните мъжа и впоследствие го оставите без нищо – това само ще доведе до чувство на неудовлетвореност и агресия.

Така че, бъдете верни на вашите обещания. Тогава вашият партньор ще ви бъде благодарен и ще ви помни не само като съблазнителна жена, но и като светъл и любезен човек. Повярвайте, мъжете харесват отзивчивите и честни жени.

Това са основните знания, които трябва да имате. Но ето и методите, с чиято помощ ще можете да привлечете един мъж.

Как да съблазните избрания от вас с думи?

Можете да съблазните мъжа, дори и с нормален разговор. Има много “магически” думи, които могат да го накарат да мисли само за вас. Тези думи на пръв поглед са невинни и безобидни, но носят много силен сексуален произход. Ето техния списък:

  • десерт;
  • наслада;
  • удоволствие;
  • желание;
  • сладко;
  • игриво или палаво;

Ето и няколко фрази с тези думи (най-добре е тези фрази да бъдат изговорени в ресторант). Повярвайте, те могат да накарат вашия мъж да се изпоти:

  • И за десерт бих искала нещо сладко…
  • Ммм! Заради това вино имам толкова игриво настроение!
  • Сигурен ли си, че не опита друго ястие, от което може да получиш незабравимо удоволствие?

И ако вече знаете какво точно вашият партньор иска, но все още се страхува да го покаже, тогава е по-добре да използвате невербални тактики на съблазняване, за да го “довършите” и да го задръжте за незабравимата нощ.

Как да съблазните мъжа с докосвания?

Ако говорите лице в лице (например, на маса в кафене), от време на време слагайте длан върху ръката му, сякаш случайно. Тогава той ще почувства самоувереност и ще разбере, че е време да действа по-решително.

Ако прекарвате време заедно, например, в приятелско парти, от време на време го бутайте с рамото си. Или по време на забавен разговор го ударете леко по бедрото, сякаш е много забавен и просто му показвате емоциите си.

Това също така трябва да изглежда естествено, така че никой да не си помисли за вас, че сте като лепило.

Ако сте на кино, можете да допрете главата си до рамото му, или ако гледате ужасен филм, в уплахата си се хванете за него.

В този случай той ще покаже желание да ви защити, а за един мъж няма жена, която да е по-желана от тази, която се нуждае от грижата му.

Вижте още: 9 навика, които ще ви направят по-успешни и щастливи

Жестове, които ще помогнат за примамването на мъжа

В допълнение към обичайните докосвания, има и жестове, които говорят сами за себе си.

Например, можете внимателно да спуснете косата си, разсеяно да докоснете с пръст устните му, замислено да прокарате ръка по шията му, от време на време да минавате с ръце през косата си.

Тези малки трикове ще накарат избрания от вас да мисли за вас и вашата сексуалност.

Повярвайте, тези методи на съблазняване са просто безотказни.

Това е, скъпи момичета, сега знаете почти всички рецепти за привличане на мъжете.

Сигурни сме, че малките съвети за правилно съблазняване ще ви помогнат да привлечете някого. Основното нещо е да не забравяте за трите правила: бъдете честни, бъдете уверени в себе си и не се страхувайте да говорите за своите желания.

Както можете да видите с начините, методите и различните трикове могат да се справят много жени. Основното нещо е да научите правилно да ги използвате и да мислите, че всеки мъж може да бъде ваш. Мъжете много ценят естествеността на жените, увереността и ясното познаване на това, което те искат.

Споделете тази публикация с приятелите си.