НАЧАЛО ЗДРАВЕ Премахнете брадавиците лесно и без излишни средства

Премахнете брадавиците лесно и без излишни средства

0
Премахнете брадавиците лесно и без излишни средства
Премахнете брадавиците лесно и без излишни средства

Брадавиците са малки образувания кожата върху, които обикновено не причиняват болка. Те са инфекция в горния слой на кожата и са причинени от човешкият папиломен вирус (HPV).

Има повече от 60 типа HPV и някои от тях могат да предизвикат дермални брадавици. Този вирус може да проникне дълбоко в кожата и да изглежда като драскотина, но бързо нараства и образува брадавица. В повечето случаи се появяват на ръцете.

Най-често брадавиците имат същия цвят като кожата. Те не могат да причинят усложнения за здравето, но са естетически проблем. Могат също така да се появяват на врата, подмишниците, клепачите, под гърдите и корема.

В някои случаи могат да кървят, да бъдат болезнени и да се превърнат в проблем.

С възрастта размера и броя на брадавиците се увеличава. Основната причина за възникването им все още е неизвестна, но основните причини за развитието им са тяхната генетика и дълбочина.

Препоръчва се да посетите лекар, за да разберете дали имате фибром. По този начин ще получите подходящо лечение. Трябва да премахнете брадавиците във време, когато слънцето е по-слабо изразено.

Обикновено дерматолозите използват различни методи на лечение. Те могат да използват електрокоагулация, лазер, радиохирургия…

Ако имате фибром, една процедура ще бъде достатъчна. Трябва също да приемате антибиотици в продължение на 5 дни и да поддържате редовна хигиена.

Вижте още: Диетична напитка, която регулира кръвната захар и укрепва имунитета

Как да използвате ябълков оцет за лечение на фибром?
Ябълковият оцет е най-ефективното природно лекарство. Поради своята киселинност, той има способността да излекува и премахне фиброма. Не го използвайте при офталмологични фиброми.

Как да приготвите този ефективен метод за лечение на фибром?
Преди всичко използвайте вода и мек сапун, за да почистите областта около фиброма. Потопете фиброма във вода за 15 минути или го избършете с четка за зъби, след това изсушете.

След това трябва да потопите памучен тампон с ябълков оцет, да нанесете върху засегнатата област и да поставите превръзка. Оставете за 15 минути, след това изплакнете с вода.

Трябва да повтаряте тази процедура 3 пъти на ден в продължение на 1 седмица. Брадавицата ще промени цвета си и ще стане по-тъмна. След 7 дни ще изчезне. Тя може да остави белег, така че не забравяйте да използвате алое или крем, за да го предотвратите.

Ако брадавицата е малка, бъдете внимателни.

Запомнете:
Бъдете много внимателни с ябълковия оцет, тъй като може да доведе до зачервяване.