НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Колко сте устойчиви в стресови ситуации? Разберете с този тест!

Колко сте устойчиви в стресови ситуации? Разберете с този тест!

0
Колко сте устойчиви в стресови ситуации? Разберете с този тест!
Колко сте устойчиви в стресови ситуации? Разберете с този тест!

Преминете този много бърз, но и много точен тест и ще определите степента си на чувствителност към стресови ситуации.

Професионалните психолози използват тестове, благодарение на които могат да разберат добре психологическите проблеми на човека, да стигнат до дъното на същността му, да погледнат в подсъзнанието. С помощта на такива тестове можете да научите всички тайни страхове и човешки желания.

Уникален тест разберете до колко сте устойчиви на стрес!

Какво видяхте първо на картинката?

1) Извънземното

Този резултат е доказателство, че сте изложени на стресови ситуации в половината от случаите. По този повод не е нужно да се притеснявате. Основното нещо е, че не е нужно да изневерявате на себе си и да търсите проблем, който всъщност не съществува. Издишайте, пийте чаша горещ чай и погледнете трудната ситуация от другата ѝ страна. С първия стресов сигнал, започнете дихателни упражнения. Вдишвайте по-дълбоко въздух с носа си, издишайте бавно с устата си.

2) Летящата чиния

Вие сте много податливи на стрес, вашата психика е почти винаги на границата на експлозия. Над това трябва спешно да поработите. В края на краищата постоянният стрес засяга физиологичното здраве, безсънието и обратното, кошмарите могат да ви накарат да се разболеете. Постоянният стрес може да предизвика атаки от замаяност, гадене и главоболие. По-добре е за този проблем да се обърнете към професионален психолог, да поискате помощ от близки хора за решаването на този проблем. В такава ситуация е важно да знаете, че не сте сами в този свят.

Вижте още: Изберете спалня и разберете какво харесват хората във вас

3) Пещерата

Бързаме да ви поздравим! Вие сте напълно неподатливи на стресови ситуации. Имате много положителна енергия и това ви помага да игнорирате негативния живот. Във всяка ситуация оставате спокойни, с добро настроение и се опитвате да вдъхновите и подкрепите другите.