НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Определете своята интелигентност с помощта на два въпроса

Определете своята интелигентност с помощта на два въпроса

0
Определете своята интелигентност с помощта на два въпроса
Определете своята интелигентност с помощта на два въпроса

Днес ви предлагаме да се подложите на тест за интелигентност. Много е лесен, а и трябва да отговорите само на 2 въпроса!

Учените Сатоши Каназава и Норман Лий, занимаващи се с изучаването на психологическите особености на личността, провели експерименти по темата за влиянието на гъстотата на населението върху хората. Както станало известно по време на изследването, хората с високо интелектуално ниво преминали този интересен тест от 2017 г. изненадващо с едни и същи резултати.

Внимание: предупреждаваме ви за субективността на теста, поради факта, че не всички хора могат да бъдат поставени под един общ шаблон.

1) Можете ли да живеете на многолюдно място в мегаполис?

– Не, гъсто населените места ме задушават.

– Чувствам се удобно на такива места.

2) Ако нямате постоянна комуникация с приятелите си, се чувствате тъжни, самотни, изпитвате дискомфорт.

– Най-вероятно да.

– Най-вероятно не.

Резултати от теста:

Ако сте отговорили на първия и втория въпрос, като сте избрали първия отговор, най-вероятно индексът на “щастието” при вас отговаря на високо ниво.

Ако сте избрали втория вариант на отговор на предложените два въпроса, вие сте типичен човек с високо ниво на интелигентност.

Вижте още: Колко добра домакиня сте? Тест с невероятна точност!

Според резултатите от изследванията на учените хората, които имат високо интелектуално ниво, са в състояние да решават еволюционните проблеми и да се адаптират към новата среда много по-лесно и по-бързо.

В дадения случай това се отнася до мегаполисите и гъсто населените райони. Тези хора действат независимо, без да се нуждаят от подкрепата на близките си. В стресови ситуации те се държат по-уверено. Такива хора показват самодостатъчност.

Хармонията на щастието и разума е подходяща за тази категория личности, които отговарят по различен начин на поставените въпроси.