НАЧАЛО ЗДРАВЕ Изчистете никотина в белите дробове с помощта на винен камък!

Изчистете никотина в белите дробове с помощта на винен камък!

0
Изчистете никотина в белите дробове с помощта на винен камък!
Изчистете никотина в белите дробове с помощта на винен камък!

Обикновено, за да се изчисти никотина от тялото, са нужни от 48 до 72 часа. Това е много лоша новина за онези, които се опитват да намалят апетита за цигари. Но за щастие имаме винен камък – крайният продукт от производството на вино, който напълно премахва никотина от тялото ви.

Прочетете нататък, за да разберете повече за винения камък и многото му ползи за здравето!

Какво представлява кремът от тартар?

Този крем е прах, който технически е известен като калиев битартарат. Това е безалкохолна утайка, разположена на дъното на бъчвата.

Ето списък на ползите от винения камък за здравето:

Ще ви помогне да откажете пушенето

Той не само ви помага да премахнете никотина от тялото си, но също така причинява неприязън към цигарите. За всеки, който се опитва да откаже пушенето, най-добрият начин е да консумира крем от тартар, който да смеси с прясно изцеден портокалов сок.

Портокаловият сок е важен, защото значително ще увеличи нивото на витамин С. Витамин С също така осигурява допълнителна помощ в процеса на премахване на никотина.

Намалява болката от артрит

100 грама крем от тартар съдържа 2 милиграма магнезий – минерал, който според д-р Сиркус “модулира клетъчните събития, свързани с възпалението”. Или, с други думи, има способността да намали болката при артрит.

Трябва да добавите 2 супени лъжици крем от винен камък и 3 супени лъжици епсом соли във ваната, след това да я напълните с топла вода. Потопете се във водата за 40 минути, след това се изплакнете с чиста вода. Препоръчва се да повтаряте това веднъж или два пъти на ден.

Лечение на инфекция на пикочните пътища

Кремът от тартар спомага за лечението на инфекции на пикочните пътища чрез промяна на рН на урината. Това създава среда, която премахва бактериите, отговорни за инфекцията.

Добавете една и половина чаени лъжички винен камък на чаша топла вода, след това добавете няколко капки лимонов сок. Трябва да пиете тази смес 1-2 пъти на ден.

Вижте още: Средство срещу болката в колената, костите и ставите!

Отървете се от акнето

В статията си Теодора Пенипакер казва, че виненият камък е фантастично лекарство за акне, което прочиства кожата поради силните си киселинни свойства. Но вместо да използвате крем директно върху лицето, трябва да изпиете смес, състояща се от 1 чаена лъжичка винен камък и 230 грама вода или портокалов сок. Препоръчва се да се консумира всеки ден. Сместа ще елиминира токсините и бактериите, които причиняват акнето.

Намалете кръвното налягане

Хората с ниски нива на калий в организма имат много по-голям риск от развитие на проблеми с високо кръвно налягане. Но, за щастие за всички нас, виненият камък може да реши този проблем.

100 грама винен камък съдържа 16,500 милиграма калий. Ако страдате от високо кръвно налягане, трябва да посетите вашия лекар, за да разберете дали калиевият дефицит е причината за вашите проблеми. Ако е така, трябва да пиете смес от винен камък и чаша вода всяка вечер.