НАЧАЛО СЪВЕТИ ЗА ДОМА Премахнете петната по меката мебел с помощта на минерална вода!

Премахнете петната по меката мебел с помощта на минерална вода!

0
Винаги премахвайте петната по меката мебел с помощта на минерална вода! Това е просто невероятно!

Няма да повярвате, но петната наистина ще изчезнат, след като приложите този метод!

Много често сме изправени пред проблема, в който детето или самите вие случайно разлеете върху дивана или стола кола, чай, кафе или нещо друго, което оставя белези или петна. Какво трябва да направите?

Много често се препоръчва да потърсите помощ от хора, които се занимават с тези проблеми, като например пълно химическо чистене на дивана, леглото или столовете. Ако изцапаната мебел е в автомобила ви, тогава най-лесният начин е да го закарате до автомивката и там с химически препарати да почистят салона ви. Но това струва много пари.

Днес, сме приготвили за вас отличен метод, който ще ви помогне да се справите с този проблем. Наистина ли е възможно сами да премахнете петната? Няма да повярвате – но да, възможно е! И в  това ще ви помогнете обикновената минерална вода! Да, обикновената минерална вода, която можете да купите от магазина.

Може би ще бъдете изненадани и си мислите, че това е някаква глупост. Но не е! Почистете повърхността на меката мебел или салона на автомобила си с обикновена минерална вода! Петната наистина ще изчезнат!

Ето какво ви трябва:

Течен сапун (1 чаша)

Оцет (1 чаша)

Минерална вода (1 чаша)

Спрей бутилка

Четка

Вижте още: Коркови тапи – чудесен материал за реализация на идеи!

Подготовка:

Смесете всички съставки в бутилката, напръскайте нацапаната повърхност със сместа и оставете за 5-10 минути. След това вземете четка за почистване и изтъркайте местата, на които има петна. Направете това с кръгови движения. След това измийте с топла вода!

Най-интересното е, че това средство не причинява алергии.

Споделете статията с приятелите си!