НАЧАЛО ЗДРАВЕ Детоксикация на тялото през краката: Лесно и ефективно лечение

Детоксикация на тялото през краката: Лесно и ефективно лечение

Детоксикация на тялото през краката: Лесно и ефективно лечение
Детоксикация на тялото през краката: Лесно и ефективно лечение

Има древна китайска техника, която може да ви помогне за детоксикация на тялото през краката.

Китайската система за рефлексология казва, че краката ни имат естествени енергийни зони, които са свързани с голяма и важна система от органи в тялото ни. Това означава, че можете да детоксикирате тялото си през краката, като по този начин премахвате всички вътрешни токсини.

Това лечение е много просто, но ефективно.

Пластири за детоксикация

Специални лепенки или пластири могат да бъдат намерени във всеки здравен магазин и просто трябва да ги поставите на краката си преди лягане. Премахнете ги след събуждане. Ако те са станали черни, това означава, че работата е свършена!

Йонна вана за крака

Можете да използвате йонна вана за крака, за да детоксикирате цялото си тяло. Тази вана се основава на електролиза, като се използва електрически ток за извършване на химическа реакция. Трябва да използвате топла вода, за да отворите порите, а солта се използва като противовъзпалително стягащо средство. Ако солената вода стане тъмна, то токсините вече са извън тялото ви.

Солена вана за детоксикация

Ще ви трябват:

1 чаша английска сол

1 чаша морска сол

2 чаши сода за хляб

Етерични масла (по избор)

Приложение:

Изсипете всички съставки във вряща вода и ги оставете да се разтворят напълно. След това изсипете топлата вода във ваната, добавете ябълков оцет, след това етеричните масла и солта. Извършете процедурата за половин час. Имайте предвид, че можете да почувствате умора и слабост, но всичко това се случва, защото тялото се отпуска.

Рецепта с глина за детоксикация

Ще ви трябват:

1/2 чаша бентонитова глина

1/2 чаша английска сол

Етерични масла (по избор)

Получаване:

Разтворете английската сол в гореща вода, след това добавете етерични масла. Смесете глината с малко вода. Накрая е необходимо да добавите глината към подготвената вана и да я държите в нея за 20 минути.

Вижте още: Природен лек с тиква: Вижте защо е толкова полезен!

Кислородна рецепта за детоксикация

Ще ви трябват:

2 чаши водороден пероксид

1 супена лъжица джинджифил на прах

Получаване:

Напълнете ваната с гореща вода, добавете джинджифила на прах и водородния пероксид. Необходимо е да лежите във ваната в продължение на половин час. Този метод ще успокои тялото ви и ще ви помогне да се справите с всякакви раздразнения и алергии.

Не забравяйте да споделите тази статия с приятелите си!

loading...