НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО На коя ръка носите пръстени? Вижте как това влияе на съдбата ви!

На коя ръка носите пръстени? Вижте как това влияе на съдбата ви!

0
На коя ръка носите пръстени? Вижте как това влияе на съдбата ви!
На коя ръка носите пръстени? Вижте как това влияе на съдбата ви!

Пръстени, обици, колиета – нормално е една жена, освен чрез козметика, да се старае да поддържа своя външен вид и с подходящи аксесоари.

Затова днес решихме да поговорим за пръстените и тяхното влияние върху съдбата ни.

В природата на жената е да се стреми към красотата. Но малко жени знаят, че избора на пръстени и къде ги носим освобождава енергия, която може да подобри съдбата ни или да повлияе негативно.

От значение е на кой пръст носите своите пръстени.

Вероятно сте чували, че лявата и дясната ръка се различават не само по това какви функции може да извършвате с тях. Установено е, че дясната ръка е символ на мъжеството, активността и носенето на бижута на пръстите на дясната ръка ни помага да бъдем по-успешни в определени области и аспекти на живота ни. Лявата ръка е символ на женствеността и пасивността. Носенето на бижута на пръстите на лявата ръка може да ни предпази от определени ситуации и енергии. От значение е и материала, от който е изработено бижуто – златото активира енергия, среброто – я обуздава и носи защита.

На кой пръст е поставен пръстенът?

Палецът символизира главата. Този на дясната ръка е отговорен за логиката, за съзнанието на човека. Ако искате да развиете тези качества, можете да носите на този пръст златно украшение с ярки камъни от червено, оранжево или жълто.

Ако искате да балансирате прагматизма си, носете на палеца на дясната или лявата ръка сребърни бижута с камъни в студени цветове. Това помага за укрепване на интуицията, медитация и духовното развитие.

Ако поставите златен пръстен върху палеца на лявата ръка, неговата енергия ще ви помогне да придобиете интуитивно познание.

Показалецът е символ на вашето его и власт. Защо ни става неприятно, когато някой ни сочи с пръст? Посочвайки нещо, ние излъчваме мощен поток от енергия. Посочвайки човек вие навлизате в личното му пространство и това причинява дискомфорт.

За да контролирате емоциите и гнева, може да носите сребро. То ще неутрализира дори желанието ви постоянно да сочите някого с пръст и да излъчвате негативна енергия.

На кой пръст предпочитате да носите пръстен? Оказва се, че вашата съдба може да зависи от това.

Носете сребро на показалеца на дясната си ръка. По този начин ще застраховате другите от несъзнателните си действия. По-добре не носете злато на показалеца.

Вижте още: Вижте как изглежда къщата на милиардера Марк Зукърбърг!

Носенето на бижута на средния пръст винаги предизвиква събития. Това води до активизиране на кармата и ни поднася изненади от съдбата.

Безимения пръст е отговорен за успеха, семейството, любовта и реализацията в обществото. На пръста на дясната ръка трябва да носите злато, за да активирате всички тези сфери на живота.

Важно е да се спомене сватбения пръстен, който обикновено се носи на безимения пръст на дясната ръка. Значението на размяната на пръстени по време на сватбения обет представлява обединяването на божествените енергии и обвързване помежду им. Златните пръстени са най-добрият избор. Те даряват партньорите с активност и всеотдайност в брака изграждането на взаимоотношенията.