НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Открийте своите магически способности с този интересен тест!

Открийте своите магически способности с този интересен тест!

0
Открийте своите магически способности с този интересен тест!
Открийте своите магически способности с този интересен тест!

Искате ли да узнаете какви магически способности притежавате? Изберете една от тези красиви чаши и отговорът ще разкрие каква власт е скрита във вас.

Чаша N1

Вие сте лечител

В цвят тюркоаз, тази чаша носи лек на онзи, който пие от нея. Преплитането на змиите обогатява собственика на чашата с познания за различни отрови и лекарства. Ако сте избрали тази чаша, тогава е добре да обърнете внимание на своите лечителни способности, тъй като имате талант в тази област. Ще бъдете още по-успешни и щастливи, когато започнете да помагате на ближните си.

Чаша N2

Вие сте магьосник/вещица

Можете да разберете дори и най-трудното заклинание. Насочили сте се към египетска чаша, украсена с йероглифи, което говори, че притежавате аналитичен ум и можете да превърнете реда в хаос.

Ще започнеш да процъфтявате, когато овладеете изкуството на церемониалната магия. Дори и най-сложният ритуал не може да скрие всички тайни от вас.

Чаша N3

Вие сте чудотворец

Избрали сте чаша, която доближава собственика си по-близо до висшите сили. Имате възможност да познаете просветлението и да разберете по-добре ролята на висшите сили. Трябва да тренирате, за да се свързвате успешно със себе си, опитвайте се да постигнете идеална комуникация между себе си и космоса.

Чаша N4

Тази чаша, украсена с цветя и символи на четири елемента (въздух, земя, огън, вода), дава на своя собственик силата да разпознава и да бъде на една и съща честота с един от елементите.

Вижте още: Кърпите ви имат миризма на влага и мухъл? Ето как да се справите!

Започнете да изследвате елемента, който чувствате най-близък до вас. Развийте връзката си с него и ще имате възможност да разгадаете големи тайни.

Чаша N5

Вие сте медиум

Имате способността да виждате това, което обикновените хора не виждат. Можете да бъдете мост между света на духовете и света на хората. Способни сте да изпращате съобщения и да установявате връзка между двата свята.

Чаша N6

Тази чаша съдържа подарък – връзка с природата и способност за вършене на чудеса. Двойната спирала показва връзка с Майката Земя.

Прекарвайте повече време в природата и открийте скритите сили в себе си и в нея.