НАЧАЛО ЗДРАВЕ Тази подправка се бори с рака на яйчниците и рака на простатата

Тази подправка се бори с рака на яйчниците и рака на простатата

0
Тази подправка се бори с рака на яйчниците и рака на простатата
Тази подправка се бори с рака на яйчниците и рака на простатата

Добавете тази подправка към менюто си!
Благодарение на изследванията от Университета в Мичиган и близо три века употреба на медикаменти, сега можем да използваме корена на джинджифила не само за премахване на раковите клетки от яйчниците, но също и да се борим с рака на простатата, без прекалена токсичност.

Джинджифилът отдавна се използва за борба с подуване и гадене, но представените по време на срещата на Американската асоциация за ракови изследвания резултати, показват, че при използването на джинджифил на прах всички ракови клетки  са отстранени в резултат на използването на този продукт. В медицинския жаргон това се нарича апоптоза (смърт на ракови клетки). При консумацията на джинджифил, клетките дори се нападат помежду си (автофаги).

Въпреки че джинджифилът се счита за отлично естествено решение за тези, които са подложени на химиотерапия, той може да се използва и в по-големи количества за лечение на рак.

Друго изследване, демонстриращо способността на джинджифила да се бори с рак на яйчниците, доказва:

“Джинджифилът потиска растежа и развитието на раковите клетки. Използването на хранителни продукти, като джинджифил например, може да има положително влияние в лечението и профилактиката на рак на яйчниците.”

Вижте още: Тази отвара Ще изчисти тялото ви само с няколко глътки

Доказано е също, че джинджифилът влияе върху рака на простатата. Британският вестник Nutrition публикува резултатите от скорошно проучване в САЩ, където е доказано, че екстракт от джинджифил елиминира клетките на рака на простатата, докато здравите клетки остават непокътнати. Установено е, че екстрактът от джинджифил намалява размера на тумора на простатната жлеза с 56%.

Тази подправка не е токсична, дори когато се употребява в големи количества и не влияе на химиотерапията и лъчетерапията.

Благодарим ви, че отделихте време да прочетете тази статия. Ако смятате тази информация за полезна, моля споделете я с приятелите и семейството си. Подкрепата ви в усилията ни за обмен на безплатна информация ще бъде високо оценена.