НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО 5 неща, поради които парите не идват в живота ви!

5 неща, поради които парите не идват в живота ви!

0
5 неща, поради които парите не идват в живота ви!
5 неща, поради които парите не идват в живота ви!

Неща, които за които не сме подозирали, че могат да имат влияние върху благополучието ни.

Много хора са сигурни, че придобиването на богатство е свързано само с лични умения и способности, но това не е изцяло така. За да идват пари към нас, трябва да има чиста енергия и ред. Има неща, които нарушават хармонията  и ако стоят в дома ви, не се учудвайте, че финансите не ви достигат и мисълта ви е заето само с това как да изкарате повече пари.

  1. Износени неща.

С появата на огромния брой магазини за втора употреба хората, които искат да спестят пари,  ходят и купуват неща, които преди това са принадлежали на други. Много малко осъзнават, че енергията на предишните собственици остава върху вещите; т.е. купувайки дрехи или предмети, принадлежали на друг човек, те поемат неговата енергия. Добре е да знаем, че повечето хора са принудени да продават притежанията си, поради нужда от финанси, така че голям процент от нещата в магазините втора употреба са дошли от хора, които се нуждаят от пари.

  1. Вещи, останали от починали роднини

Често нещата на починалия се дават на близките и роднините му. Те не е добре да бъдат задържани, защото носят негативна енергия.

  1. Неща, които навяват неприятни спомени.

Във всяка къща със сигурност има неща, които напомнят както приятни, така и неприятни спомени. Ако притежавате красива статуя или скъпа книга, но те ви напомнят за неуспехи, неприятни случки, проблеми и финансови затруднения, по-добре е да се отървете от тези неща, защото те причиняват негативни емоции и отчаяние.

Вижте още: Солта може да ни защити от зли сили и да ни върне щастието!

  1. Стари, износени и потрошени вещи

Повечето хора имат навика да съхраняват нещата от сантимет и за спомен. Дори и да са износени, неизползваеми и потрошени, те все още заемат място в килера или мазата. За да избегнете проблеми и липса на пари, не трябва да съхранявате неща, чието време е минало и са неизползваеми.

  1. Дрехи в тъмни и мрачни нюанси

Ако в гардероба ви доминират мрачни и тъмни цветове, не очаквайте радост, успех и щастие. Хората, които искат да бъдат успешни, се стараят да имат цветен и интересен гардероб. Не е необходимо да си купувате екстравагантни и странни дрехи, да търдите например ярко червен бизнес костюм, но е добре да носите някакъв ярък акцент или аксесоар.