НАЧАЛО ЗДРАВЕ Премахнете гъбичките с този мехлем: Работи бързо и безболезнено!

Премахнете гъбичките с този мехлем: Работи бързо и безболезнено!

Премахнете гъбичките с този мехлем Работи бързо и безболезнено!
Премахнете гъбичките с този мехлем Работи бързо и безболезнено!

Гъбичките по ноктите или пръстите води до много неприятни моменти. Знам това по себе си.

Заразих се с гъбички на пазара. Исках да си купя нови ръкавици за зимата, пробвах един чифт и след един ден разбрах, че имам някакъв проблем с ноктите. Никога преди това не бях имала такова нещо! Трябваше да започна да крия ръцете си. С краката е по-лесно – там гъбичките не се виждат. Но ръцете ми не бяха в добър вид.

Бях посъветвана да си направя мехлем, който лекува 100% гъбичките. Не е нужно да плащате пари за вносни средства и е много лесен за приготвяне. Но най-много ми хареса, че за подготовката на мехлема няма нужда от специални средства.

Аз наистина не вярвам на бабите, които продават лечебни билки на пазара. Те са много подозрителни! Един път попитах дали имат сертификати за билките. Те незабавно започнаха да прибират билките си. Вероятно решиха, че съм от полицията.

Този мехлем против гъбички се приготвя много лесно от продукти, които всяка нормална домакиня има в кухнята си.

Вижте още: Приготвя се за 5 минути, консумира се 5 дни, отслабва се 5 кг.

Вземете 1 сурово яйце и го разбъркайте с 1 супена лъжица растително олио и 1 супена лъжица оцетна есенция. Смесете всичко внимателно и го поставете в хладилника, така че мехлемът да бъде по-траен.

През нощта направете следната процедура: лекувайте засегнатите области на пръстите и ноктите с яйчния мехлем и на краката или ръцете, поставете найлонови торбички. Закрепете ги чрез поставянето на чорапи. Чрез топлината този мехлем ще работи много по-добре и по-бързо. Всичко ще мине доста безболезнено.

Намерих и друга употреба на този мехлем. Започнах да мажа с него петите си. Напукванията изчезнаха мигновено, дори бях изненадана. Това е универсален мехлем.