НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Бижутата, които зодиите трябва да носят, за да забогатеят

Бижутата, които зодиите трябва да носят, за да забогатеят

0
Бижутата, които зодиите трябва да носят, за да забогатеят
Бижутата, които зодиите трябва да носят, за да забогатеят

Бижутата, които носите, могат да се превърнат в истински магнит за пари. Астролозите казват, че някои камъни и благородни метали са в състояние да привлекат благополучие към собственика си и да му осигурят защита. Ето на какви бижута си струва да обърнете внимание!

С помощта на бижутата, не само можете да добавите яркост към вашата визия, но и да привлечете пари. За превръщането на бижутата в мощен талисман за пари ще помогнат съветите на Павел Глоба.

За огнените знаци от Зодиака (Овен, Лъв и Стрелец), Павел Глоба препоръчва носенето на златни бижута с карнеол – скъпоценен камък, на който отдавна му приписват свойства за привличане на финансов късмет.

По този повод от древни времена съществуват много поговорки: “Който карнеол е сложил – с бедността се е разделил”; ” Неразделящият се с карнеол в благоденствие живее”. Древните египтяни го наричали капка на залеза, и наистина, карнеолът изглежда като отражение на залез.

Според Павел Глоба, камъкът е подходящ за огнените знаци и съвършено се съчетава с енергията на златото.

За да привлече късмет в материално отношение, това украшение трябва да се носи най-добре на ръката, така че един добър талисман за огнените знаци би могъл да бъде пръстенът. Астрологът съветва да го носите на средния пръст на лявата ръка или на малкия пръст на дясната.

Според Павел Глоба земните знаци от Зодиака (Козирог, Телец, Дева) ще получат финансов успех от бижутата с родонит. Родонитът често се свързва с дървото на живота, което расте от земята и черпи сила от нея, защото камъкът увеличава жизнената енергия на земните знаци. Смята се, че родонитът помага на собственика си да спечели в какъвто и да е бизнес и осигурява успех във всички начинания.

В неблагоприятни моменти на живота, във времена на финансова нестабилност, камъкът предлага правилните решения, които помагат за преодоляване на финансовите трудности.

Павел Глоба съветва родонитът да се носи на гърдите или на лявата китка. Металите с добро взаимодействие с енергията на родонита са бронза или среброто. Родонит под формата на медальон или брошка осигурява паричен поток, а в критични моменти (по време на сключването на сделки) – ще ви каже какво да направите, за да се постигнете желаното.

Ето какви бижута трябва да изберете, за да забогатеете!

За въздушните знаци от Зодиака (Близнаци, Везни, Водолей) за паричния поток отговарят бижутата от платина, бяло злато или сребро с цитрин.

От древни времена, цитринът се счита за покровител на финансовия успех и късмет. Камъкът е особено уважаван от привържениците на хазарта: играчите винаги оставят орнаменти с цитрин, за да привлекат късмет и да реализират печалби. Освен това, цитринът изчиства ума и помага да се намери начин за излизане от най-сложните ситуации.

Павел Глоба съветва въздушните знаци да носят бижута с цитрин възможно най-високо от земята: с цел привличане на паричен ефект, декорацията трябва да бъде под формата на висулка или обеци. Според астролога, ще бъде най-ефективно, ако камъкът е с форма на ромб или пирамида.

Вижте още: Открийте дали името ви носи пари и богатство

На водните знаци от Зодиака (Рак, Скорпион, Риби) за привличане на пари ще им помогнат сребърните бижута с тюркоаз. Тюркоазът подобрява способността за концентрация, приоритизиране на целите и избора за решаване на проблем.

Камъкът предпазва от безсмислени действия, които водят до материални загуби.

Според Павел Глоба тюркоазът има положителен ефект върху тези качества на човека, които му помагат да постигне финансов успех. Водните знаци трябва да носят бижутата от тюркоаз на шията или китката – тогава енергийното въздействие ще бъде най-ефективно. Най-благоприятната форма на камъка е овалната.

С помощта на правилно подбраните бижута можете да подобрите материалното си благополучие и да развиете качествата, необходими за постигането на финансов успех. Съветите на Павел Глоба ще ви помогнат в това.