НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете гривна и разкрийте тайната на своето подсъзнание

Изберете гривна и разкрийте тайната на своето подсъзнание

0
Изберете гривна и разкрийте тайната на своето подсъзнание
Изберете гривна и разкрийте тайната на своето подсъзнание

Всяка жена обича бижута! Няма нищо по-хубаво от добре поддържана жена, която използва за украшение красива гривна! В същото време ние избираме модели гривни според стила и настроението си. Оказва се, че бижутата, които избираме, могат да разкажат много за нашата личност!

Колко красиво! Бихме могли да носим всяка една гривна от посочените! Но между тях има само една, която запалва огън в душата ви…

Коя жена не обича бижутата? Дори и при най-скромната и непретенциозна дама идва време в живота, когато иска да носи бижута с усмивка.

Оказва се, че бижутата, които избираме, могат да разкажат много за нашата личност! Така че, изберете гривна, която с удоволствие ще сложите! Това означава…

Красота, нали? Запомнете номера на гривната, която се крие в душата ви!

Изберете една от тази красиви гривни и разкрийте тайната на своето подсъзнание

1) Вие сте жена с големи амбиции, готова да се бори за желанията си.

Целенасочеността е второто ви аз. Основният ви житейски приоритет е да следвате вашите желания и цели. Ако трябва да постигнете нещо, ще поставите почти всяка жертва на олтара на успеха. Ако имате деца, то за тях бихте убили всеки.

2) Вашите приятели са най-голямата стойност в живота ви.

Вие сте от онези жени, за които приятелството не е празна фраза. Винаги сте готови да помогнете на приятелите си в труден момент. Вие сте като спасителен пояс, който е хвърлен на време. Не обвинявате неспособността на човек да се справи сам с проблемите си и смятате, че е нормално някой, който е в беда, да поиска помощ от другите.

3) Самоконтрол – на първо място

Вие сте затворена личност, която не иска да живеете с открита душа. Като по-млади някой е злоупотребил с доверието ви. Близките си хора държите на разстояние, а всеки, който претендира за вашето приятелство е принуден да се подложи на многоетапен контрол относно доверието.

4) Вашите основни добродетели са откритост, честност и грижа

Да, вие сте от хората, които не могат да живеят, без да се грижат за хората около тях. Освен това, вие сте изненадващо отворени и искрени във вашите мотиви. Приятелите, близките и случайните познати, като правило, ви приемат и ви вярват.

Вижте още: Можете ли да познаете колко квадрата има на тази снимка?

5) Вие сте перфекционист и обичате всичко да бъде идеално

Искате всичко да върви безпроблемно. Вашата мечта е съвършенство във всичко. Вие сте изненадващо независима и напълно самостоятелна личност, която се грижи за себе си без помощта на някой друг. Вие също така се отличавате с дискретност и предпазливост, които са ваш помощник при трудни моменти. Но с радост бихте прехвърлили всички грижи върху раменете на някой силен мъж.