НАЧАЛО ЗДРАВЕ Алкалната диета е в състояние да унищожи раковите клетки!

Алкалната диета е в състояние да унищожи раковите клетки!

0
Алкалната диета е в състояние да унищожи раковите клетки!
Алкалната диета е в състояние да унищожи раковите клетки!

Алкалната диета има невероятно много ползи за здравето! Прочетете непременно!

Поддържането на pH баланса е от жизненоважно значение за всички! Всеки трябва да има алкална среда в организма, за да остане здрав.

Човешкото тяло трябва да поддържа леко алкално рН = 7,35, но лошото хранене и стресът могат да променят рН на организма до кисела среда, в която се развиват болести.

За съжаление, нашите лоши навици и небалансираното хранене допринасят за създаването на кисела среда в организма.

Типичното ежедневно хранене се състои от нездравословни и преработени храни, които могат да причинят сериозни заболявания, включително рак. Ето защо пациентите с рак трябва да алкализират телата си, за да победят болестта.

Тези промени в диетата ви трябва да бъдат направени, за да алкализирате тялото си и да сте здрави!

Алкалната диета ще възстанови баланса в организма и ще ви помогне да се преборите с възпалението. Тя включва зелени листни зеленчуци, броколи, кореноплодни зеленчуци, билки и подправки. Алкалната диета също съдържа 150-250 грама месо, морска риба и нискомаслени птици няколко пъти седмично и много пресни плодове и зеленчуци.

Глутенът е смес от протеини, открити в пшеницата, който причинява възпаление в организма. Премахването на храните с високо съдържание на глутен, като например ръж, пшеница и зърнени храни, макаронените изделия, сладкишите, хляба и кифличките от вашата диета е задължително, за да предотвратите по-нататъшни проблеми. Вместо тези продукти се препоръчва да консумирате киноа, ориз, елда, амарант и просо. Избягвайте продукти, съдържащи глутен, както и храни, съдържащи захар и преработени масла.

Раковите клетки използват глюкозата, за да оцелеят, поради което трябва да избягвате консумацията на захар. Заменете я с естествени захари като мед, смокини, сушени кайсии и пресен ананас.

Професор Т. Колин Кембъл от университета Корнел казва, че тази храна ще ви направи по-здрави!

Алкалната диета гарантира:

  • предотвратяване на 95% от раковите заболявания от всички видове;
  • почти 100 %-во предотвратяване на сърдечни пристъпи и удари;
  • стопирането на обратното развитие на тежки сърдечни заболявания;
  • дълбока профилактика и предотвратяване на обратно развитие на диабет тип 2;
  • идеално тегло, без да навреди на здравето;
  • облекчаване на мигрена, акне, алергии, настинки, грип, хронична болка и чревни нарушения;
  • подобряване на зрението и слуха.

Вижте още: Цикорията е невероятен продукт! Вижте нейните свойства!

Лошата новина е, че болниците, медицинските училища и правителствените агенции се опитват да ни убедят, че храната играе второстепенна роля. Малцина лекари разбират и казват, че изборът на храна е много по-ефективна защита срещу болестите, отколкото техните медикаменти.

Колин Кембъл – един от авторите на най-продаваната книга “Китайските изследвания” – продължава да разкрива темата за научния подход към проблемите на правилното хранене. Колин предоставя убедителни доказателства, че официалната наука е останала в миналото и няма смелост да признае очевидното.