НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Ето как един обикновен пръстен може да промени живота ви!

Ето как един обикновен пръстен може да промени живота ви!

0
Ето как един обикновен пръстен може да промени живота ви!
Ето как един обикновен пръстен може да промени живота ви!

Носете пръстен на безимения си пръст и ще подобрите финансовото си състояние! Разберете повече в статията!

Дори в древни времена мъдреците на различни народи използвали различни бижута – гривни и пръстени, за да подсилят енергията на ръцете си. Днес древното знание е престанало да бъде достъпно само за мъдреците и всеки може да усили своята енергия с помощта на бижута.

Всичко зависи от това на кой пръст носите пръстена, защото всеки пръст има собствена сила и пръстените помагат да увеличите и насочите тази сила в правилната посока. Ръцете на всеки човек са уникални и имат огромна енергия.

Възможно ли е да контролирате енергията на ръцете си с помощта на пръстен, като знаете за коя сфера на живот всеки пръст на ръката ви отговаря? Отговорът е – да.

Палец

Отговорен е за физическата сфера на човешкия живот. Носенето на пръстен на палеца помага да подобрите физическото здраве, да възстановите загубената енергия, да повишите имунитета си и да се преборите с умората и стреса. За да постигнете тези цели, поставете пръстен на палеца си. Също така пръстенът на палеца ви ще ви помогне в борбата срещу сезонните и хроничните заболявания – за това се препоръчва използването на сребърни пръстени без място за камъни.

Показалец

Носенето на пръстен на показалеца ще помогне на тези, които искат да направят добра кариера или си търсят работа. Енергията на показалеца е отговорна за самочувствието, което може да се увеличи чрез носенето на пръстен. Също така, пръстенът помага да засилите влиянието си върху другите хора.

Среден пръст

Носенето на пръстени на този пръст спомага за укрепването на чувствителността на човека и неговата емоционалност. Вследствие на това човек става по-привлекателен за противоположния пол. Това е необходимо от хора, които искат да подобрят отношенията си в семейството, както и за тези, които просто търсят душата си.

Безименен пръст

Този пръст, според езотеричното знание, е отговорен за материалния аспект на живота на човека. Ако не сте много доволни от благополучието си и се стремите да подобрите материалното си състояние, носенето на пръстен на този пръст ще ви помогне да подобрите финансовото си положение.

Вижте още: Как да повишите самочувствието си? Подбрани съвети от психолог!

Кутре

Най-малкият пръст на ръката е отговорен за най-мистериозните и неуловими сфери на човешкия живот – за интуицията, биологичното поле на човека, а също така и за хармонията с природата. За да подобрите енергията на този пръст, езотериците препоръчват да носите сребърни пръстени, пръстени от мед или различни камъни, но не препоръчват златните пръстени.