НАЧАЛО ЗДРАВЕ Игла срещу инсулт! Звучи невероятно, но спасява живот!

Игла срещу инсулт! Звучи невероятно, но спасява живот!

0
Игла срещу инсулт! Звучи невероятно, но спасява живот!
Игла срещу инсулт! Звучи невероятно, но спасява живот!

В днешната статия ще ви представим трик, използван от китайската медицина, който може да ви спаси. Всичко, от което се нуждаете, е игла. Простият предмет като иглата може да спаси живота ви в случай на инсулт. Не е ли невероятно? Продължете да четете, за да разберете как можете да я използвате.

При възникване на инсулт, притока на кръв на пациента към мозъка се прекъсва или намалява, или с други думи, капилярите в мозъка постепенно биват разтегнати. Човекът се нуждае от почивка и незабавна медицинска помощ. Съветите, дадени по-долу, могат да ви помогнат да спасите живота на някого!

В случай на инсулт много хора започват да се паникьосват. Трябва да останете спокойни, защото животът на този човек зависи от вас. Не местете пациента, защото капилярите в мозъка могат да се спукат и това ще предизвика кървене в мозъка. След това вземете игла.

Ето процедурата:

Задръжте иглата над огън, например запалка или свещ, за да я стерилизирате и след това я използвайте, като пронижете 10-те пръсти на пациента. Не се изисква специфична акупунктура, убожданията трябва да бъдат само на няколко милиметра от ноктите.

Трябва да сте сигурни, че кръвта е потекла.

В случай, че кръвта не започне да капе, трябва да притиснете и да започнете да изстисквате кръвта.

След това трябва да изчакате няколко минути – жертвата трябва да се върне към живот!

Ако забележите, че устата на жертвата е изкривена, трябва да масажирате ушите, докато станат червени – така че кръвта да започне да тече към тях.

Вижте още: Увийте крака си със зеле и вижте какво ще се случи!

След това убодете с иглата ушите, така че да се появи кръв. След няколко минути устата на пациента вече не трябва да бъде изкривена.

Накрая изчакайте жертвата да се нормализира и след това я изпратете в болница.

Много е важно да се спомене, че този метод е от традиционната китайска медицина. Хората, които са го опитали, твърдят, че практическото му приложение е 100% ефективно. Това е абсолютно невероятно, защото с този метод можете да помогнете на някого!