НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Какъв цвят конец трябва да носите на китката си?

Какъв цвят конец трябва да носите на китката си?

0
Какъв цвят конец трябва да носите на китката си?
Какъв цвят конец трябва да носите на китката си?

Всеки от нас вероятно е чувал за силния талисман под формата на червен конец на китката. Неговите магически свойства са известни от древни времена и благодарение на него, много хора дори защитават децата си. Обаче в допълнение към червения конец, нишките в различен цвят също притежават силни свойства.

Оказва се, че можете да носите не само червен конец. Научете кой цвят е подходящ за вас!

Днес ще ви кажем как да изберете правилния цвят на конеца, за да привлечете точно това, от което се нуждаете най-много.

Какво означават конците на китките?

1) Зелен конец

Зеленият цвят олицетворява силата на природата, това е свещения цвят. Смята се, че подобна нишка на китката може да изчисти човешките души, да ги предпази от негативността и завистта. Тя дава на собственика щастие и богатство, а също така предпазва от болести.

Носенето на зелен конец се препоръчва, когато трябва да се адаптирате към нови ситуации на живота. Например, когато започвате нова работа. Той ще ви изпълни с енергия и ще поддържа вашите физически и духовни запаси.

2) Нишка с изумруден цвят

Всички нюанси на зеленото са много чисти и естествени. Те привличат силата на природата и носят само добра енергия. Изумруденият цвят не е изключение.

С помощта на този конец на ръката можете да се предпазите от измами и крадци, а също така да подобрите материалното си състояние. Той ще създаде около вас спокойна атмосфера, която ще помогне за решаването на сериозни проблеми. Ако имате труден разговор – изберете нишка с тъмнозелен оттенък.

3) Оранжев конец

Този цвят черпи енергията си от Слънцето. Очарованието на този цвят носи благородство и амбиция, стимулира всички сетива и помага за по-добро взаимодействие с другите. Този конец трябва да се носи от всички! Той със сигурност ще ви донесе късмет и ще ви предпази от много болести.

4) Розов конец

Магическите свойства на тази нишка са били открити от царицата Шеба, която била известна с мъдростта и красотата си. Тази нишка е подходяща за жени, защото подобрява техните енергийни потоци. Също така представлява добър любовен талисман.

5) Жълт конец

Точно както оранжевото, това е цветът на Слънцето. Този цвят покровителства творчеството. Нишката от този цвят ще ви помогне в търсенето на вдъхновение и нови начинания. Този амулет трябва да се носи от ученици, студенти, хора с творчески професии, както и от екстрасенси и психолози. Жълтите конци могат да ви предпазят от магия и зло око.

6) Син конец

Ако търсите късмет, конецът в син цвят е само за вас. Той е подходящ за бизнесмени, защото дава успех и независимост, а също така привлича и късмет, който ще ви помогне да преодолеете конкурентите си. Собственикът на такъв амулет лесно ще се концентрира върху важни неща, ще получи хармония и спокойствие. Синята нишка развива интуицията.

7) Светло син конец

Светло синьото е цветът на небето. Той символизира благородството и чистотата. Конецът с този цвят е подходящ за тези, които търсят отговор на важен житейски въпрос и се нуждаят от добър съвет. Той ще ви помогне да намерите духовен наставник, да решите важни проблеми и да преодолеете всичките си страхове.

8) Бял конец

Бялото е символ на чистотата. За тези, които започват нов живот, е необходим конеца с този цвят. Ако сте преживели загуба, той ще ви помогне да се справите с това. Също така, бялата нишка ще бъде добър амулет за студенти и ученици, защото може да възвърне интереса към ученето.

9) Черен конец

Повечето хора свързват този цвят с негативното, но той има и друга страна. Конецът в черен цвят ще ви даде спокойствие и увереност. Ако не умеете да контролирате емоциите си, този амулет е за вас.

Вижте още: Силата на молитвата е доказана от учените! Настояща мистика!

Съвет

Сега знаете защо е нужен конецът на китката и в какъв цвят трябва да бъде той. Но не по-малко ефективна е комбинацията от нишки в различни цветове.

Комбинацията от бяло и червено предпазва от физически наранявания. Такава гривна ще бъде полезна за тези, чиято дейност е свързана с риск, например пожарникари или миньори.

Белият и черния конец са символ на разбирането и мъдростта. Този талисман е необходим на учениците и студентите.

Комбинацията от червена и зелена нишка ще привлекат любовта в живота ви. Този амулет ще ви помогне да се отървете от ревността и също така ще ви предпази от лошо око и лоша енергия. Добър е за защита на децата.

Всичко, от което се нуждаете, винаги е някъде близо до вас: успех, късмет и богатство. Основното нещо е да го привлечете към себе си. Сега знаете, че не само червеният конец служи като добър талисман, но и конците от другите цветове. Просто трябва да вземете конеца и да го поставите на китката си.

Ако ви е било интересно да научите тази информация, я споделете с приятелите си! Нека да намерят правилните конци за себе си.