НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Датата на вашата сватба – влияние и значение според нумеролозите!

Датата на вашата сватба – влияние и значение според нумеролозите!

0
Датата на вашата сватба - влияние и значение според нумеролозите!
Датата на вашата сватба - влияние и значение според нумеролозите!

Датата на вашата сватба може да разкрие много за бъдещия ви семеен живот. Нумеролозите споделят, че датата на сватбата може да разкаже много за взаимоотношенията на дадена двойка. С помощта на точно изчисление ще можете да научите нови подробности за живота си, доброто поведение и да постигнете хармония в семейството. Ще можете да избегнете много проблеми и да постигнете благополучие и щастие в любовта.

Би помогнало в избора на най-добра дата за сключване на брак и ще бъде гарант за здрави отношения. Ако вече сте женени, изчислението ще ви помогне да откриете слабите места и заедно с партньора си да подобрите връзката.

За да получите необходимата цифра, трябва да съберете всички цифри от датата на вашата сватба. Събирате, докато не получите едно число. Например, ако датата на вашата сватба е 16.08.2010 = 1 + 6 + 0 + 8 + 2 + 0 + 1 + 0 = 18 = 1 + 8 = 9. 9 е числото, което ще разкрие тайните за постигане на семейно благополучие.

Също така можете да изчислите най-благоприятната дата за вашата сватба. Към това трябва да се добави дата на раждане на булката (например, 11.05.1988 = 1 + 1 + 0 + 5 + 1 + 9 + 8 + 8 = 33 = 3 + 3 = 6) и младоженеца (например, 07.11.1986 = 1 + 1 + 0 + 7 + 1 + 9 + 8 + 6 = 33 = 3 + 3 = 6). След което събирате цифрите и на двамата (6+6=12; 1+2=3), тоест  третият ден на всеки месец ще бъде добър, ако решите тогава да сключите брак.

Значение на числата

Единицата обещава стабилен брак, но във взаимоотношенията може да има разочарования. Единицата символизира лидерството, поради което в семейните отношения трябва да започнете да търсите компромиси. В едно семейство винаги единия може да е склонен да дърпа нещата към себе си и да се налага, като това вероятно ще придвизвиква бури от емоции и неприязън. Не се опитвайте да налагате себе си и вашите желания на половината си, за да избегнете кавги. Ако се научите да се разбирате и комуникирате, с течение на времето търканията и различията ще намалеят и семейството ви ще живее в разбирателство и хармония. Освен това вибрациите на единицата помагат на съпрузите да се подкрепят взаимно в големи и амбициозни решения, да развиват съвместно бизнеса си и постоянно да споделят нови интересни идеи на партньора. Такъв съюз, основан на взаимно разбирателство и компромиси, обещава да бъде силен и траен. Важно е да не давате място на скуката във взаимоотношенията си, защото това би било катастрофално. Разнообразявайте свободното си време с интересни пътувания, разходки, като по този начин се разтоварите от излишната енергия.

Двойката помага за поддържането на любовта  – да има трепетни и нежни чувства в продължение на много години. Тази цифра отговаря за доверието, близостта, доверието и романтично отношение. Не забравяйте да изненадвате половинките си с хубави подаръци, да показвате чувствата си, да признавате и проявявате често любовта си, така връзката ви ще запази огъня и трепета от първите ви срещи. Слабост в този брак може да бъде подозрението и мнителността за изневяра от страна на единия партньор. Спасете брака, като понякога прекарвате самостоятелно време. Отделянето ще разнообрази връзката ви и ще ви помогне да оцените присъствието и личността на партньора ви и когато се видите, ще изпитвате радост и искрени чувства на привързаност. Защитете се един друг от страдание и разочарования и вашият съюз ще бъде пример за подражание.

Числото три внася във връзката дисхармония и безпокойството. В такива съюзи егоистичните наклонности не са нещо необичайно, когато половинките престанат да се съобразяват и интересуват един от друг и всеки си следва своя собствен път на развитие. Такива отношения са обречени на катастрофа. Ако желаете да имате силно семейство, трябва да взимате предвид мнението и желанията на партньора ви. Тройката създава вибрации, които влияят върху битовизма и рутинния живот. Скуката и монотонността могат да унищожат едно семейство. Съхранявайте хармонията, като се грижите за половинките си и разпределяте помежду си домашните задължения и задачи. Също така, за подобряване на брака ще помогнат честите пътувания сред природата, минималистичен дизайн на интериора и липсата на претрупаност у дома. Така ще отделяте по-малко време за почистване и ще имате повече свободно време за хоби и занятия, които да ви сплотят и забавляват.

Съюзът на хората с цифра четири не е най-надежден. Тази цифра е отговорна за личностното и индивидуално развитие, поради което интересите на партньорите са ограничени само до техните собствени постижения и цели. В такъв брак мъжът и жената рядко се привързват един към друг и често възприемат половинката си като препятствие за личностно израстване и развитие. Появата на деца също води до промени в отношенията, така че нумеролозите препоръчват да претеглите всички плюсове и минуси, преди да се ожените под влиянието на цифрата четири. Често в такива семейства проблемите се натрупват с годините, след което се превръщат в огромни кавги и скандали. Запазването на връзката във вече създадено семейство може да бъде постигнато с целенасочено внимание към вашия партньор и усърдие, целящо постигането на взаимно разбирателство. Можете да си поставяте общи цели за развитие в кариерата, в бизнеса или други постижения, които да постигате ръка за ръка, като си помагате и подкрепяте.

Петицата е отговорна за новите емоции, впечатления и хобита. Бракът на хора, обединени от тази цифра, обещава да бъде стабилен и интересен. Те са заобиколени от много приятели и общи хобита и дейности, които им помагат да се справят с вътрешните проблеми. Съпрузите могат да постигнат високи върхове в бизнеса, като подкрепят начинанията на другия. По принцип в такива семейства винаги присъстват смях и добро настроение, а децата им се раждат под щастлива звезда и късмет. Въпреки цялата тази любезност между съпрузит е добре да си дават лично пространство и време за индивидуални нужди и интереси.

Шест е най-хармоничната цифра. Положителните вибрации на шестицата позволяват на двойката да се наслаждава на взаимно общуване, разбирателство и любов. Семейства, в които партньорите си обръщат внимание, подкрепят се във всички начинания и не се опитват да се налагат един над друг, бързо се изправя на крака и получава финансова независимост. За да се гарантира, че семейството ще бъде силно и хармонично в продължение на много години, е необходимо съпрузите да поддържат уюта на дома, който е съществена част от щастливия живот.

Вижте още: Таблетка за съдомиялна машина: Направете си ги сами!

Седмицата често предизвиква в хората желание да се затворят и защитят от външния свят. Във връзка с това, при двойки, при които един от партньорите не комуникира и не споделя, много лесно може да настъпи конфликт и неразбирателство. Въпреки това, ако и двамата партньори са свикнали да общуват в по-тесен кръг и да не общуват с много нови и непознати хора, бракът им ще бъде дълъг и щастлив. Вибрациите на седмицата въздействат върху двамата партньори, и за да бъдат успешни трябва да притежават спокойствие и твърдост, в противен случай  импулсивността дори и в един от партньорите би причинила много неудобства.

Семейните двойки, които планират да се оженят на датата, повлияна от осмицата, трябва да бъдат внимателни и предпазливи. Факт е, че тази цифра обединява хора, насочени към кариерното развитие. Ако един от партньорите се нуждае от внимание, а другия отделя по-голяма част от времето си на работата, тогава кавгите и конфликтите са неизбежни. Нумеролозите наричат ​​цифрата осем номерът на работохолиците и ако не се отнасяте към тези хора, по-добре изместете датата на сватбата си. За съжаление повечето бракове, сключени между партньори с различни цели в живота, са унищожени от вибрациите на тази цифра.

Деветката е цифра, която защитава семейните отношения. Ако партньорът и семейството ви са по-важни от кариерата, то това число ще стане вашият талисман на щастие и благополучие. Един хармоничен съюз, в който съпрузите се удоволстват един в друг и дават на семейството без да очакват нещо в замяна, е обречен на успех и щастие. В такива съюзи двойката трябва да мисли за няколко деца, за да им даде любов и грижа. Често семействата с цифра 9 имат няколко домашни любимци, понеже обичат да се грижат за безпомощни същества.