НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Това е Цветето, което ще разкрие дали вашето желание ще се сбъдне!

Това е Цветето, което ще разкрие дали вашето желание ще се сбъдне!

0
Това е Цветето, което ще разкрие дали вашето желание ще се сбъдне!
Това е Цветето, което ще разкрие дали вашето желание ще се сбъдне!

Може би в детска възраст сте чели приказки за Цветето, което може да изпълни всяко желание? Сигурни сме, че и вие имате желания, които бихте искали да сбъднете. Искате ли да узнаете точно сега дали това е възможно? За да направите това, просто трябва да изберете венчелистче…

Приказките за Цветето, което сбъдва желания, е популярна сред много деца. Чудното растение веднага започвали да сбъдва желания. Всеки от нас има собствени мечти. Искате ли да узнаете дали те ще бъдат изпълнени? Изберете едно от венчелистчетата!

Сега ще разберете дали мечтата ви ще се сбъдне. Какво трябва да направите, за да сбъднете желанията си?

Пожелайте си нещо и “откъснете” едно венчелистче от магическото Цвете. И, разбира се, не забравяйте магическите думи “Лети, лети, венчелистче, от запад на изток, от север на юг, и се върни. Само ти се докосваш до земята – лети по пътя си!”

Изберете венчелистче от Цветето:

Ето го! Магическото цвете ще ви разкрие дали вашето желание ще се сбъдне!

1) Син: цветето задължително ще изпълни вашето желание. Но по определени причини ще трябва да изчакате малко. Не се притеснявайте. По-добре е да се посветите на ваше хоби, докато чакате.

2) Зелен: заслужавате да се изпълни вашето желание. Вие положихте всички усилия това да се случи. И разбира се, ще ви се случи в близко бъдеще. Въпреки това, вие сте малко изтощени и дори не можете да се зарадвате на мечтата си. Затова си починете и възстановете силите си. Отидете на малко пътешествие.

3) Лилав: желанието ви ще се сбъдне, ако положите малко повече усилия. Но повярвайте, струва си. Ще бъдете възнаградени за вашите усилия. В допълнение, в близко бъдеще, очаквайте много благоприятно предложение за вас.

4) Червен: вашето желание ще се сбъдне, но по най-неочаквания начин. Искате да ускорите нещата? Поискайте помощ от близък или истински приятел и тогава мечтата ви ще надмине всички ваши очаквания.

5) Оранжев: помнете поговорката “страхувайте се от вашите желания”. Това е вашият случай. Желанието ви може да ви донесе много проблеми. Отложете мечтата си поне два или три месеца. Сега е неблагоприятно време. Въпреки това, не се притеснявайте, имате щастлив старт в живота си и имате късмет в много неща.

Вижте още: Слънчевите очила могат да разкрият ваши характерни черти!

6) Жълт: венчелистчето полетя далеч, далече. Уви, ако желанието ви все пак се сбъдне, то това няма да бъде скоро. Имате обаче право на материално обезщетение за вашето старание. Очаквайте пристигането на допълнителни пари в близко бъдеще.

7) Розов: вашето желание не е толкова лесно за реализиране. Трябва да промените възприятието си за него. Улеснете живота си и след това всички ваши желания ще се сбъднат. Почувствайте радостта от момента. И една седмица след това вашето желание ще се сбъдне.

Хареса ли ви тестът? Споделете го с приятелите си!