НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Подстригване на косата: Кога е най-добре да отидем на фризьор?

Подстригване на косата: Кога е най-добре да отидем на фризьор?

0
Подстригване на косата: Кога е най-добре да отидем на фризьор?
Подстригване на косата: Кога е най-добре да отидем на фризьор?

Изборът на прическа за косата ви се ориентира винаги според вашия вкус. Много е важно обаче и времето, в което ще трябва да прекарвате всеки ден, за да я поддържате.

В стремежа си към модерния образ, всеки забравя, че косата има магическа сила. Това е важен компонент от енергийния баланс на човека. Въпреки осъждението на психолозите, ние сме задължени да говорим за най-важните признаци, които съществуват в тази област. Предупреждение означава да бъдеш въоръжен, така гласи народната мъдрост.

Кога е по-добре да се подстрижете косата си?

Според библейската легенда, хората са загубили ангелския си ореол след Падението. Той се превърнал в коса – свързващите нишки между човека и небето. Съвременната наука е доказала факта, че структурата на човешката коса е идентична с антената, предаваща радиочестотните вълни! Една антена е предназначена да получава и предава информация на разстояния. Все още се съмнявате? Погледнете тези прости правила, които ще ви помогнат да запазите хармонията на пространството и тялото си.

Лунни дни

Преди да си запишете час за фризьор, погледнете кога е най-добре да намалите косата си според лунния календар. За да укрепите корените, си запишете час в дните на изгряващата луна. За да ускорите растежа на косата, ще ви помогне периода на първото и второто тримесечие на лунния растеж. Спадът на луната е полезен, когато е необходимо да забавите растежа на косата си.

Не се подстригвайте сами!

Косата съдържа живот, късмет, благополучие. Ако я подстригвате сами съзнателно, привличате лош късмет и болести. Внимание, неженени момичета! Това действие може да ви остави сами за цял живот.

Дни от седмицата

Правилно изберете датата на подстригването. Всеки ден от седмицата има значение.

Понеделник е най-благоприятният ден. Има мощна сила и ще ви помогне да отстраните проблемите в живота си. Не се страхувайте да боядисвате косата си през този ден.

Ако силите и енергията ви се изчерпват и не можете да разрешите важен проблем – не се колебайте да се подстрижете във вторник. Ще се отървете от скуката и монотонността завинаги.

Грижата в сряда е от полза, ако искате да добавите повече общуване в живота си. Също така това ще ви помогне да се срещнете с нови приятели и да върнете старите.

Четвъртък ще ви помогне да промените положението си в обществото. Денят носи добър късмет и просперитет.

Петък отдавна се счита за ден на женската красота. Не само косата ви ще се промени, но цялостния ви вид.

Подстригването в събота ще ви помогне да укрепите и подобрите косата си. Проклятията и греховете се разрушават в този ден.

Неделя е идеалният ден за хроничните неудачници. Ако вашият бизнес върви добре, най-добре е да не подстригвате косата си. Можете да “убиете” съдбата си и да привлечете неприятности.

Вижте още: 7 странни неща, които тялото прави като механизъм за самозащита

Не се доверявайте за подстригването на непознато лице

Всяка намеса в живота на непознати променя вашето биополе. В един фризьорски салон изберете веселия и уверен специалист. По-добре е, ако той е от същия пол като вас. Това ще ви помогне да избегнете проблеми в личния си живот. Един възрастен и опитен майстор радикално ще промени живота ви.

Желанието да промените външността си идва отвътре. Подсъзнателно искате да се отървете от неприятностите и отрицателното влияние? Изберете стилни прически и се наслаждавайте на живота! Кажете на приятелите си кога е добре да подстрижете и боядисате косата си. Не е късно да промените датата, в която ще ходите на фризьор!